Κατάσκοπος του ΠΑΟΚ στο Λοκομοτίβ-Σπαρτάκ

Κατάσκοπος του ΠΑΟΚ στο Λοκομοτίβ-Σπαρτάκ

Ο Γιάννης Θωμαΐδης του ΠΑΟΚ θα βρεθεί σήμερα (4/8) στη Μόσχα για να παρακολουθήσει τη Σπαρτάκ στο ντέρμπι της Λοκομοτίβ.

Μέχρι πριν λίγες μέρες ο ΠΑΟΚ είχε στραμμένη όλη την προσοχή του στη Βασιλεία. Αφού ξεπέρασε το εμπόδιο των Ελβετών, πλέον όλη η προσοχή του στράφηκε στην Σπαρτάκ Μόσχας, την οποία θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σήμερα (4/8) στις 19:00 η Σπαρτάκ αντιμετωπίζει εκτός έδρα τη Λοκομοτίβ (η οποία πήρε πέρυσι το πρωτάθλημα Ρωσίας), σε ένα από τα ντέρμπι της ρωσικής πρωτεύουσας (όπου εδρεύουν επίσης η ΤΣΣΚΑ και η Ντιναμό).

Το συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να παρακολουθήσει για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο Γιάννης Θωμαΐδης, ο οποίος εκτελεί χρέη κατασκόπου του επόμενου αντίπαλου του Δικέφαλου.

Το ρωσικό πρωτάθλημα ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα και η Σπαρτάκ την 1η αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Ορενμπουργκ, με γκολ του Γκιγκότ στο 4’.

Εν τω μεταξύ η ρωσική ομάδα από την πλευρά της έχει δει ήδη δύο ματς του ΠΑΟΚ. Είχε κατάσκοπο και στην Τούμπα στο ματς με τη Βασιλεία, όπως και στη ρεβάνς στο «Ζανκτ Γιάκομπ Παρκ», το οποίο παρακολούθησε ο Ζαν Πιερ Γκερόσα που είναι ο αναλυτής των αντιπάλων της Σπαρτάκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ