Μπρένταν Ρότζερς : «Θα είναι δύσκολα στην Αθήνα…»

Μπρένταν Ρότζερς : «Θα είναι δύσκολα στην Αθήνα…»

Ο προπονητής της Σέλτικ μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Λίβινγκστον μίλησε για τη ρεβάνς της Αθήνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Σέλτικ, αλλά και την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ

Ο Μπρένταν Ρότζερς μετά το νικηφόρο 3-1 της Σέλτικ κόντρα στη Λίβινγκστον για το πρωτάθλημα Σκωτίας, μίλησε για τη ρεβάνς της ομάδας του με την ΑΕΚ στην Αθήνα αλλά και την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί για αγώνα στην Ελλάδα ο Βορειοιρλανδός προπονητής και από τα λεγόμενα του φαίνεται ότι υπολογίζει αρκετά τη δύναμη της έδρας της ΑΕΚ και την ώθηση που μπορεί να δώσει ο κόσμος της Ένωσης.

Πιο συγκεκριμένα ο προπονητής της Σέλτικ δήλωσε:

«Δεν έχω ξαναπαίξει σε ματς στην Ελλάδα. Ξέρω όμως πως η ατμόσφαιρα είναι δύσκολη. Βεβαίως το μεγαλύτερο τεστ για παίκτη της Σέλτικ, είναι να πάει στο Αϊμπροξ (έδρα της «αιώνιας» αντιπάλου Ρέιντζερς). Ξέρω ότι θα είναι δύσκολα στην Αθήνα, αλλά σε τέτοιες έδρες πρέπει οι παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι. Και σε τέτοιου είδους ατμόσφαιρα, μας αρέσει να παίζουμε. Άλλωστε σε τέτοιο επίπεδο, όταν κρίνονται τόσο πολλά, περιμένεις να είναι δύσκολα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ