
Η Ρεάλ ρώτησε την τεχνητή νοημοσύνη, να μεταφράσει σε όσες γλώσσες γίνεται, μια φράση που δίνει το σύνθημα για την ανατροπή και η πρόταση γράφτηκε και στα ελληνικά.
Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Άρσεναλ στο «Μπερναμπέου», για το δεύτερο ματς των προημιτελικών του Champions League, με τη «Βασίλισσα» να στοχεύει στην ανατροπή του εις βάρους της 3-0 του Λονδίνου.
Λίγες ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης, οι «μερένγκες» προχώρησαν σε μια πρωτότυπη ενέργεια. Συγκεκριμένα, οι Μαδριλένοι ζήτησαν από το Chat Gpt, να μεταφράσει τη φράση «90 λεπτά στο Μπερναμπέου είναι πολύ μεγάλος χρόνος» σε όσες γλώσσες μπορεί.
Η εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης μετέγραφε το σύνθημα ανατροπής σε 20 γλώσσες, μεταξύ των οποίων είναι και τα ελληνικά.
9️⃣0️⃣⏱️. pic.twitter.com/0rrZJ2zYaq
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) April 16, 2025
Όλοι στη Ρεάλ πιστεύουν στην ανατροπή, καθώς το έχουν πραγματοποιήσει πολλές φορές στο παρελθόν. Αν οι «μπλάνκος» καταφέρουν να γυρίσουν την κατάσταση θα γράψουν ακόμη μία «χρυσή» σελίδα στην ιστορία τους.
Η αναμέτρηση των Μαδριλένων απέναντι στους «κανονιέρηδες» είναι προγραμματισμένη σήμερα (16/4), στις 22:00.