ΠΑΟΚ : Έτοιμος ο Κάνιας για τη Σπαρτάκ!

ΠΑΟΚ : Έτοιμος ο Κάνιας για τη Σπαρτάκ!

Ο Κάνιας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε μετά τη ρεβάνς με τη Βασιλεία στην Ελβετία και έδειξε έτοιμος για το ματς με τη Σπαρτάκ στην Τούμπα.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον ΠΑΟΚ από τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας 48 ώρες πριν τη μάχη της Τούμπας κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου συνεχίζει την δουλειά ενόψει της πρώτης αναμέτρησης κόντρα στους Ρώσους (την Τετάρτη 8/8 στις 20:00 στην Τούμπα) και ο Ισπανός χαφ μπήκε σήμερα (6/8) σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν μετά το ματς με τη Βασιλεία στην Ελβετία.

Το σημερινό (6/8) πρόγραμμα περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του πάνω στην τακτική προσέγγιση του πρώτου αγώνα κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας.

Μετά το απαραίτητο ζέσταμα, με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κορόιδο, ακολούθησαν παιχνίδια τακτικής, με έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, ενώ το πρόγραμμα έκλεισε με δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Εκτός από τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας και ο Γιάννης Μυστακίδης συμμετείχε κανονικά σε ολόκληρη της προπόνηση, ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έβγαλε την προθέρμανση και στην συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο (7/8) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στο γήπεδο της Τούμπας και μετά στις 12:00 θα μιλήσουν στη συνέντευξη Τύπου (ενόψει του ματς με τη Σπαρτάκ Μοσχας)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ