Μαουρίτσιο: «Η φετινή ιστορία του ΠΑΟΚ στο Champions League δεν τελείωσε…» (vid)

Μαουρίτσιο: «Η φετινή ιστορία του ΠΑΟΚ στο Champions League δεν τελείωσε…» (vid)

Ο Βραζιλιάνος μέσος είναι αισιόδοξος για τα ματς του ΠΑΟΚ με τη Σπαρτάκ.

Ο Ζοσέ Μαουρίτσιο μίλησε στο «PAOK TV» για την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Βασιλείας αλλά και τα ματς με τη Σπαρτάκ που ακολουθούν.

Αναλυτικά είπε τα εξής:

-Ποιες είναι οι σκέψεις σου μετά τις 2Χ2 νίκες και την πρόκριση επί της Βασιλείας;

«Ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν με αυτές τις δύο σημαντικές νίκες και την πρόκριση. Όλη η ομάδα ανταποκρίθηκε όπως έπρεπε στην πίεση, είχε αυτοπεποίθηση και μέσα από αυτά τα δύο παιχνίδια δείξαμε ότι είμαστε δυνατοί και θέλουμε να έχουμε περισσότερα από δύο παιχνίδια στο φετινό Champions League. Είμαι πολύ χαρούμενος με την πρόκριση όπως και όλη η ομάδα. Η ιστορία μας στο Champions League δεν τελειώνει σε αυτά τα δύο παιχνίδια με τη Βασιλεία… Είμαι χαρούμενος πάντως με αυτές τις δύο πρώτες νίκες μας».

-Επόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League είναι η Σπαρτάκ Μόσχας την οποία γνωρίζεις από το παρελθόν σου στη Ρωσία. Τι ομάδα είναι;

«Η Σπαρτάκ Μόσχας είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ρωσίας. Έχουν πολύ καλούς οπαδούς και μακρά ιστορία στο ρωσικό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες που διαθέτει η Σπαρτάκ είναι πολύ καλοί. Είναι ένας συνδυασμός ακριβών αλλά και νεαρών παικτών. Είναι μια ομάδα με αυτοπεποίθηση και ποιότητα. Θα είναι δύσκολα παιχνίδια για μας. Αλλά κι εμείς έχουμε ποιότητα, έχουμε αυτοπεποίθηση και γι’ αυτό περιμένω καλά παιχνίδια».

-Ποιο είναι τα σημείο κλειδί στα δύο ματς με τη Σπαρτάκ;

«Είναι δύσκολο να πεις κάτι συγκεκριμένο. Επίσης αν σας πω κάτι είναι πιθανό να αλλάξουν τα πράγματα, οπότε είναι καλύτερο να κρατήσουμε κάποια μυστικά. Γνωρίζω πολύ καλά την αντίπαλη ομάδα. Ο προπονητής, μάς έχει αναλύσει τον αντίπαλο και θα ετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για το πρώτο παιχνίδι».

Δείτε και το σχετικό video:

https://www.youtube.com/watch?v=AzLYSWnsYAg

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ