Χουλτ: «Πιστεύουμε σε μας, θέλουμε αποτέλεσμα»

Χουλτ: «Πιστεύουμε σε μας, θέλουμε αποτέλεσμα»

Αισιόδοξος ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Σέλτικ εμφανίστηκε ο Νίκλας Χουλτ.

Με δηλώσεις του στο BBC o Νίκλας Χουλτ τόνισε πως στις τάξεις της ΑΕΚ υπάρχει η πίστη και η αισιοδοξία για ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στη Σέλτικ, που θα δώσει στην ομάδα τη δυνατότητα να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Παράλληλα, ο άσος της Ένωσης αναφέρθηκε και στην απουσία του Μάνταλου, σημειώνοντας πως παρότι είναι σημαντική, ελπίζει να μην επηρεάσει την απόδοση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χουλτ:

Για την απουσία του Μάνταλου: «Φυσικά και είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς, όμως έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και ελπίζουμε ότι η απουσία του δεν θα μας επηρεάσει.

Για το παιχνίδι: «Ήρθαμε εδώ με αυτοπεποίθηση. Νικήσαμε τη Γαλατασαράι την προηγούμενη εβδομάδα. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και ελπίζω να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Η Σέλτικ είναι καλή ομάδα. Έχει πολλή εμπειρία, ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε θα είμαστε προσεκτικοί, όμως πιστεύουμε στους εαυτούς μας».

Για την ατμόσφαιρα στο Celtic Park: «Έπαιξα εδώ πριν από δύο χρόνια όταν αγωνιζόμουν στην Έλφσμποργκ. Η ατμόσφαιρα στο στάδιο ήταν πολύ καλή. Είναι ένα καλό παιχνίδι για τους οπαδούς και για τους παίκτες, αλλά και ένα σκληρό παιχνίδι επίσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ