Τσουρέλας: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει αυτό που θέλει απέναντι στη Σπαρτάκ»

Τσουρέλας: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει αυτό που θέλει απέναντι στη Σπαρτάκ»

Ο Απόστολος Τσουρέλας είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Σπαρτάκ.

Ο Απόστολος Τσουρέλας φιλοξενήθηκε στον «FAIR PLAY FM 96,1» και μίλησε για τα ματς του ΠΑΟΚ με Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου αναφέρθηκε αρχικά στο αυριανό (8/8) παιχνίδι της Τούμπας και είπε: «Έχω την αισιοδοξία ότι θα είμαστε καλοί και θα πάρει καλό αποτέλεσμα. Κι αυτό πηγάζει από τον τρόπο με τον οποίο πήραμε την πρόκριση επί της Βασιλείας. Η ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη, όμως είναι αρκετά έτοιμη για να παλέψει με τη Σπαρτάκ και να πάρει την πρόκριση. Οι παίκτες έχουν όλοι διάθεση για προσφορά κι ενδεχομένως κάποιοι που πέρσι δεν ήταν έτοιμοι να προσφέρουν, θα μπουν φέτος καλύτερα στην ομάδα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται βελτιωμένος και τις μεταγραφές: «Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι δεν άλλαξε ο κορμός. Είναι το ιδανικό για μία ομάδα να χτίζει πάνω στον κορμό της, κάτι που δεν έκανε μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ. Αυτή τη στιγμή έχουμε μία ισορροπία, είναι ξεκαθαρισμένα κάποια πράγματα στην ομάδα. Επίσης, ο Λουτσέσκου έχει φέρει ηρεμία στα αποδυτήρια, κάποιοι παίκτες κάθονται αδιαμαρτύρητα στον πάγκο και περιμένουν με… ποδοσφαιρική ησυχία τη σειρά τους. Όσον αφορά τις μεταγραφές, ο Ζάμπα είναι ένας ποδοσφαιριστής που δείχνει ότι μπορεί και η ηλικία του μας επιτρέπει να του δίνουμε πίστωση χρόνου. Αναφορικά με τον Βέρνμπλουμ, αν ισχύουν όσα λέγονται, εγώ αυτόν τον παίκτη δε θα τον ήθελα. Δε μπορεί μία ομάδα να σου προσφέρει τέτοιο συμβόλαιο, να σου δίνει τα πάντα κι εσύ να λες ότι δε… βρήκες σπίτι. Και… ας κοιτάξουμε λίγο πιο προσεκτικά ποιος είναι ο Βέρνμπλουμ. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι θα γίνει μία μεταγραφή στα χαφ, όμως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ώστε ο παίκτης που θα έρθει να έχει τη διάθεση και τα εχέγγυα να προσφέρει».

Για τους παίκτες του Δικεφάλου: «Μπορεί να μην παίξει ο Κρέσπο το ρόλο του μπακ, αλλά να είναι ένας ακόμα αμυντικός. Ο προπονητής μπορεί να του πει να «πιάσει» κάποιον παίκτη και να τον μαρκάρει. Αν δεν μπορεί, ενδέχεται να παίξει ο Μάτος από εκεί και να παίξει ο Κίτσιου από την άλλη πλευρά. Σίγουρα, πάντως, ο… κοντός (σ.σ. Βιεϊρίνια) είναι μία μεγάλη απώλεια. Ας κάνει τώρα υπομονή, ώστε να επιστρέψει έτοιμος και γερός. Από εκεί και πέρα, ο Λημνιός φέτος είναι σαν να πήραμε καινούριο παίκτη. Κόντρα στη Βασιλεία έκανε την καλύτερή του εμφάνιση τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Ήταν καλός και αμυντικά και επιθετικά. Πάντως, επαναλαμβάνω ότι η ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη. Μας λείπει λίγο η έκρηξη, κάτι που φάνηκε στο πρώτο παιχνίδι με τη Βασιλεία. Αν έρθει και αυτό, θα είμαστε ακόμα καλύτερα. Το Λημνιό, βέβαια, τον θέλουμε για να σκοράρει κιόλας. Το ίδιο θέμα είχαμε και με τον Κάμπος, ο οποίος βελτιώθηκε πάρα πολύ στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν».

Για το πόσο θα επηρεάσει τον ΠΑΟΚ η γεμάτη Τούμπα: «Σίγουρα και η Τούμπα θα παίξει το ρόλο της, όμως μερικές φορές το γεμάτο γήπεδο λειτουργεί και λίγο ανασταλτικά, όπως έγινε και στο περσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ελπίζω ότι αύριο δε θα συμβεί αυτό, με τον κόσμο να δίνει φτερά στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ