Μπενφίκα – Φενερμπαχτσέ 1-0 (vid)

Μπενφίκα – Φενερμπαχτσέ 1-0 (vid)

Οι Αετοί επικράτησαν με 1-0 της Φενερμπαχτσέ και απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Champions League, όπου είναι πιθανό να κοντραριστούν με τον ΠΑΟΚ, αν οι Ασπρόμαυροι αποκλείσουν την Σπαρτάκ.

Με γκολ του Φράνκο Τσέρβι η Μπενφίκα επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Φενερμπαχτσέ και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στα πλέι οφ του Champions league, όπου είναι πιθανόν να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, εφόσον ο Δικέφαλος αποκλείσει την Σπαρτάκ Μόσχας.

Οι Αετοί της Λισαβόνας τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους Τούρκους, αλλά τελικά κατάφεραν και πήραν την πολυπόθητη νίκη χάρη στο γκολ του Αργεντινού μέσου στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Σάλβιο μπήκε στην περιοχή, «έκοψε» την μπάλα στον συμπαίκτη του και αυτός με ωραίο αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ο οποίος έπαιξε βασικός και φώναξε «παρών» όποτε χρειάστηκε, πήρε τη νίκη που αναζητούσε και πλέον πηγαίνει στην Τουρκία για να υπερασπιστεί το προβάδισμά που απέκτησε και να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αντίθετα με τον Βλαχοδήμο, ο Σάμαρης παρακολούθησε όλη την αναμέτρηση από τον πάγκο, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Λιούμπομιρ Φέισα, να ξεκινάει στην αρχική ενδεκάδα της πορτογαλικής ομάδας. Εκτός από το γκολ του Τσέρβι, η Μπενφίκα απείλησε την εστία της τούρκικης ομάδας άλλες τέσσερις φορές, όμως, οι Σάλβιο, Αντρέ Αλμέιδα και Πίτσι, δεν κατάφεραν να κατάφεραν να πετύχουν το δεύτερο γκολ που έψαχνε η ομάδα τους.

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Αλμέιδα, Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλντο, Πίζι, Φέισα, Φερνάντες, Σάλβιο (75′ Ζίβκοβιτς), Φερέιρα (63′ Καστίγιο), Σέρβι

Φενερμπαχτσέ: Βολκάν, Ίσλα, Νόισταντερ, Σκρτελ, Αλί Καλντιρίμ, Έλμας, Τοπάλ, Ντιράρ (87′ Αλιτζί), Ζιουλιάνο, Βαλμπιενά (61′ Εκιτζί), Ποτούκ (74′ Σολδάδο)

Δείτε το γκολ της Μπενφίκα:

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ