Στα εκδοτήρια της Τούμπας τα τελευταία 150 εισιτήρια για Σπαρτάκ!

Στα εκδοτήρια της Τούμπας τα τελευταία 150 εισιτήρια για Σπαρτάκ!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε στα εκδοτήρια της Τούμπας τα τελευταία 150 εισιτήρια για το ματς με τη Σπαρτάκ για να μην καταλήξουν σε χέρια Ρώσων οπαδών μέσω ίντερνετ.

 Από το απόγευμα της Δευτέρας (6/8), την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το σημερινό (8/8) ματς του ΠΑΟΚ με τη Σπαρτάκ, έγινε γνωστό ότι σχεδόν εξαντλήθηκαν!

Μέσα σε λίγες ώρες έγιναν «καπνός» τα… μαγικά χαρτάκια για τις περισσότερες θύρες του γηπέδου και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σταμάτησε την ελεύθερη διάθεση, καθώς κράτησε κάποιες θέσεις (περίπου 500) για διαρκείας που μπορούσαν να αγοραστούν μέχρι χθες (7/8) το απόγευμα.

Χθες (7/8) πουλήθηκαν άλλα 260 διαρκείας και ο συνολικός αριθμός έφτασε στα 16.814. Τα υπόλοιπα εισιτήρια που έμειναν ξεκίνησαν να διατίθενται μέσω ίντερνετ.

Ωστόσο επειδή από το διαδίκτυο έγινε προσπάθεια να αγοραστούν από Ρώσους οπαδούς της Σπαρτάκ (οι οποίοι είναι τιμωρημένοι και δεν επιτρέπεται να πάνε σε εκτός έδρας παιχνίδια), τα τελευταία 150 εισιτήρια για το παιχνίδι με την ομάδα της Μόσχας βγήκαν πριν λίγο στα εκδοτήρια της Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ