ΠΑΟΚ : Ο κόσμος ψήφισε ως κορυφαίο τον Λημνιό

ΠΑΟΚ : Ο κόσμος ψήφισε ως κορυφαίο τον Λημνιό

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ ψήφισαν ως κορυφαίο της ομάδας τον Λημνιό στο διπλό επί της Βασιλείας μέσα στην Ελβετία

Ο Δημήτρης Λημνιός αναδείχθηκε από το κοινό του ΠΑΟΚ ως ο «Fans’ Man of the Match» της αναμέτρησης κόντρα στην Βασιλεία στην Ελβετία για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions Legaue.

Ήταν μία υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρική παράσταση της ομάδας, μία ιστορική νίκη, μία πανάξια πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Ελβετία για να αντιμετωπίσει την Βασιλεία στην έδρα της, στην ρεβάνς του 2-1 της Τούμπας, την φιλοδώρησε με τρία γκολ, κέρδισε με 3-0 και πήρε το εισιτήρια για την επόμενη φάση κάνοντας το πρώτο βήμα προς το όνειρο, την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου στο «St Jakob Park» έκανε μία γεμάτη εμφάνιση, κυριάρχησε του αντιπάλου του σε όλους τους τομείς, έχοντας όλους τους παίκτες του σε εξαιρετική μέρα.

Ένας από τους κορυφαίους ήταν ο Δημήτρης Λημνιός . Ο νεαρός άσος πήρε θέση στο δεξί άκρο της ασπρόμαυρης επιθετικής γραμμής και προκάλεσε αρκετούς πονοκεφάλους στους γηπεδούχους. Άψογος στο τακτικό κομμάτι, δίνοντας λύσεις σε όλες τις γραμμές, μόνιμος κίνδυνος για την ελβετική άμυνα, προκάλεσε πολλά ρήγματα είτε με σέντρες είτε με διεισδύσεις.

Στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του «Fans’ Man of the Match» του αγώνα ο Λημνιός ήταν ο μεγάλος νικητής με ποσοστό 29,8%, κατακτώντας τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Εβγέν Χατσερίδης, ο οποίος μπήκε την τελευταία στιγμή στην 11άδα της ομάδας λόγω του τραυματισμού του Αντρέ Βιεϊρίνια και στο ντεμπούτο του με τον Δικέφαλο ήταν εξαιρετικός κερδίζοντας όλες τις μονομαχίες που κλήθηκε να δώσει.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος ήταν απολαυστικός σε ρόλο αριστερού εξτρέμ και πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ