Πέλκας : «Να γράψουμε ιστορία με τέτοιες μεγάλες νίκες»

Πέλκας : «Να γράψουμε ιστορία με τέτοιες μεγάλες νίκες»

Ο Δημήτρης Πέλκας επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με προσωπικότητα και δεν το έβαλαν κάτω όταν βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 και έτσι έφτασαν στη νίκη με 3-2.

Ο Δημήτρης Πέλκας ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ της νίκης του ΠΑΟΚ, ολοκληρώνοντας από το πρώτο ημίχρονο την ανατροπή επί της Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία προηγήθηκε με 0-2 αλλά έχασε με 3-2 στην Τούμπα.

Ο αρχηγός του Δικέφαλου στις δηλώσεις του τόνισε: «Είναι δύσκολο όταν στο 15′ το σκορ είναι 2-0 εις βάρος σου. Βρήκαμε ψυχικά αποθέματα να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή και θα πάμε στη Ρωσία για να πάρουμε την πρόκριση. Ήταν πολύ ωραίο ματς, με πολλά γκολ ένταση και ανατροπές.

Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλες προσωπικότητες και δεν το βάλαμε κάτω. Δώσαμε το 100% και αυτός είναι ο σκοπός μας, να γράψουμε την ιστορία με τέτοιες μεγάλες νίκες και πρέπει να συνεχίσουμε την πολύ δουλειά».

Όσο για τις δικές του μεγάλες ευκαιρίες που έχασε; «Δεν είναι εύκολο όταν χάνεις τέτοιες μεγάλες ευκαιρίες, θα δω τι έκανα λάθος για να το διορθώσω. Είμαστε μια καλή και ενωμένη παρέα και δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας διαλύσει».

Για τον κόσμο και τη συνέχεια είπε: «Όποιος καταλαβαίνει τα συνθήματα του κόσμου και τι φωνάζει παίρνει μεγάλη ώθηση. Ευχαριστούμε τον κόσμο, πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι. Η πορεία ξεκίνησε από τη Βασιλεία και θα τελειώσει τον Μάιο! Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι στα καλά και στα κακά που θα έρθουν. Βγαίνεις ποιο δυνατός από δύσκολες καταστάσεις σε τέτοιο επίπεδο. Τέτοια ματς δίνουν πολλά μαθήματα και προσωπικό με βοηθάνε να γίνω πιο έμπειρος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ