Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πήρε σπουδαίο αποτέλεσμα στην Σκωτία και το 10.gr σας παρουσιάζει την κριτική των «κιτρινόμαυρων»

Η ΑΕΚ έμεινε «όρθια» στο κατάμεστο Σέλτικ Παρκ και απέσπασε σπουδαία για την υπόθεση «πρόκριση» ισοπαλία (1-1). Εδώ η κριτική των παικτών του Μαρίνου Ουζουνίδη από to10.gr

Βασίλης Μπάρκας:

Πριν δεχθεί το γκολ έκανε μια καλή απόκρουση και στις δύσκολες φάσεις με σέντρες ήταν σωστός και αποτελεσματικός. Στην φάση του 1-0 αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να αντιδράσει από τόσο κοντά.

Μιχάλης Μπακάκης:

Μεγάλο ματς, σπουδαία εμφάνιση. Είχε μια πλευρά μόνος του, με εξαιρετικά ανεβάσματα, ντουμπλαρίσματα και αποτελεσματικός όποτε έπρεπε κόντρα σε Ρόγκιτς, Τιέρνεϊ και Σινκλέρ.

Νίκλας Χουλτ:

Αξιόπιστος και αποτελεσματικός στην άμυνα, ωραία ντουμπλαρίσματα με τον Λόπες στην αριστερή δουλειά, με τον Σουηδό να δείχνει ικανότερος ανασταλτικά.

Βασίλης Λαμπρόπουλος:

Καθάριζε την… μπουγάδα στην άμυνα. Πιο ώριμος και ψύχραιμος από ποτέ, συνθέτει ένα καλό δίδυμο με τον δυναμικό Οικονόμου. Μαζί εξαφάνισαν τον… πολύ Εντουαρ.

Μάριος Οικονόμου:

Εκανε ένα άψογο ματς. Αν εξαιρέσουμε την φάση του 1-0 που δεν κατάφερε να βγει μπροστά από τον Μακ Γκρέγκορ, έχει κάνει σπουδαία εμφάνιση με πολλά κοψίματα και ανασταλτικά καλή δουλειά.

Αντρέ Σιμόες:

Αρχοντας στην μεσαία γραμμή απέναντι σε τρεχαλατζήδες άτεχνους παίκτες. Αμέτρητα κοψίματα και χιλιόμετρα. Αρχηγική εμφάνιση καθώς είτε με Γαλανόπουλο, είτε με Αλεφ έκανε ακριβώς τα… ίδια και αλάνθαστος.

Κώστας Γαλανόπουλος:

Καλό δίδυμο στον άξονα με τον Σιμόες, ύψωσαν… τοίχος μετά το πρώτο δύσκολο 20λεπτο. Καλά τρεξίματα και μια πολύ άδικη αποβολή, με τον ρέφερι να δίνει αριθμητικό πλεονέκτημα στην Σέλτικ.

Ελντερ Λόπες:

Εκανε μεγάλο ματς ο Πορτογάλος ως χαφ εξτρέμ, μια θέση που φαίνεται να του ταιριάζει. Στο 39’ έκανε την πρώτη τελική της ΑΕΚ και στην φάση του γκολ «έφτιαξε» τον Κλωναρίδη. Κατέθεσε ψυχή στο β’ ημίχρονο.

Τάσος Μπακασέτας:

Επαιξε λιγότερο από 70 λεπτά και δεν έδωσε καμία βοήθεια στην ομάδα. Πολύ αρνητικός ειδικά στο πρώτο 45λεπτο, με αρκετά άστοχα σουτ. Δεν μπήκε στο πνεύμα του αγώνα, έτρεχε άσκοπα.

Bίκτωρ Κλωναρίδης:

Πολύ κινητικός, πιεστικός απέναντι στην αντίπαλη άμυνα. Έκανε… μπαμ ότι του ταιριάζει το ματς και οι συνθήκες του. Στην πρώτη καλή φάση στην περιοχή της Σέλτικ δεν… αστόχησε. Ιδανικά έκανε το 1-1. Πίεσε και έτρεξε πολύ μέχρι να γίνει αλλαγή.

Μάρκο Λιβάγια:

Για την μεγαλύτερη διάρκεια του ματς είχε τον άχαρο ρόλο να παίζει κόντρα σε 2-3 αμυντικούς, εντελώς μόνος του. Ωστόσο, πάλεψε πολύ, έδωσε πολύτιμες ανάσες στο κράτημα μπάλας και ατομικά ήταν ο λόγος που τα στόπερ της Σέλτικ δεν ανέβηκαν.

Αλεφ:

Μπήκε για να καλύψει το κενό στον άξονα μετά την αποβολή του Γαλανόπουλου. Και όχι μόνο το κάλυψε, αλλά επάξια το… γέμισε και παραπάνω. Έδωσε ύψος, τεχνική, καλή κυκλοφορία και ψυχραιμία με την μπάλα στα πόδια. Και η ΑΕΚ με τον Βραζιλιάνο πήρε… ύψος και ανάσες στα κρίσιμα σημεία.

Εζεκίελ Πόνσε:

Μπήκε στην θέση του Λιβάγια που τα είχε δώσει… όλα. Στα τελευταία λεπτά όποτε χρειάστηκε κράτησε μπάλα, έδωσε ανάσες, μονομάχησε με αντίπαλα στόπερ για να δώσει χρόνο στην ομάδα του. Πολύτιμος όσο έπαιξε.

Ροντρίγκο Γκάλο:

Πέρασε στο ματς στα τελευταία λεπτά για να δώσει βοήθειες στον Μπακάκη στο δεξί άκρο της άμυνας. Δεν χρειάστηκε να κάνει και πολλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ