Είδαν παίκτες του ΠΑΟΚ, σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων

Είδαν παίκτες του ΠΑΟΚ, σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων

Η Τούμπα, εκτός από τους 24.000 φιλάθλους φιλοξένησε και αρκετούς σκάουτερ ομάδων που ήρθαν από το εξωτερικό για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ.

Το γήπεδο βρέθηκε χθες στο επίκεντρο καθώς η νίκη του ΠΑΟΚ επί της Σπαρτάκ Μόσχας, σχολιάστηκε από όλα τα διεθνή μέσα. Στην ιστορική έδρα του Δικεφάλου, εκτός από τους 24.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στην Τούμπα, υπήρχαν και αρκετοί σκάουτερ ομάδων, σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr», μιας και τα ονόματα αρκετών ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου, Πέλκας, Πασχαλάκης, Λημνιός… βρίσκονται ήδη στη λίστα ομάδων του εξωτερικού.

Στη θύρα 1 φιλοξενήθηκαν αρκετοί εκπρόσωποι από μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Η νίκη-πρόκριση του Δικεφάλου επί της Βασιλείας, «άνοιξε» την πόρτα σε όλους τους ατζέντηδες που είδαν πως στον ΠΑΟΚ υπάρχει πολύ ταλέντο. Μάλιστα κάποιοι εξ’ αυτών μπορούν να σταθούν σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Στην Τούμπα λοιπόν βρέθηκαν εκπρόσωποι από την Ιταλία, την Τουρκία, την Γερμανία και την Ισπανία. Οι περισσότεροι από αυτούς σημείωσαν αρκετά ονόματα όπως αυτά των Πέλκα, Λημνιού, Πασχαλάκη, αλλά και του Πρίγιοβιτς που είναι πάντα στα υπ’ όψιν ομάδων του εξωτερικού. Οι περισσότεροι από τους σκάουτερ που βρέθηκαν στην Τούμπα  θα είναι και στη Μόσχα για να δουν σε διαφορετικές συνθήκες αγωνιστικές και κλιματικές, την συμπεριφορά τους. Δεν αποκλείεται μέχρι και το τέλος της μεταγραφικής σεζόν να έρθουν προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού για ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ