«Τρελάθηκε» ο Σαββίδης και ετοιμάζει μεγάλο πριμ

«Τρελάθηκε» ο Σαββίδης και ετοιμάζει μεγάλο πριμ

Ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζεται να «χρυσώσει» για δεύτερη φορά τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ σε περίπτωση πρόκρισης επί της Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδης, μπορεί να μην ήταν στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσει το ματς με τη Σπαρτάκ, όμως είχε τα ίδια δυνατά συναισθήματα ακόμα και από την τηλεόραση που το είδε μαζί με φίλους στο «Μακεδονία Παλλάς». Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ πανηγύρισε έξαλλα τα τρία τέρματα της ομάδας του, ενώ μετά το τέλος του αγώνα με τους Ρώσους εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα θα προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού.

Σε περίπτωση πρόκρισης στα play off του Champions League ο Ιβάν Σαββίδης θα προσφέρει ένα μεγάλο πριμ, κάτι που έκανε και στον επαναληπτικό με τη Βασιλεία στην Ελβετία. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου εκμυστηρεύτηκε στους στενούς του συνεργάτες πως σε περίπτωση πρόκρισης θα προσφέρει ένα ποσό που θα έχει πολλά μηδενικά στο τέλος. Καταλαβαίνει κανείς πως το κίνητρο για τους παίκτες του Λουτσέσκου μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με τον Ιβάν Σαββίδη να αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι όταν χρειαστεί είναι δίπλα στον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ