Καντσέλσκις: «Ο ΠΑΟΚ καλή ομάδα, αλλά όχι κορυφαίου επιπέδου»

Καντσέλσκις: «Ο ΠΑΟΚ καλή ομάδα, αλλά όχι κορυφαίου επιπέδου»

Ο Καντσέλσκις κατηγορεί τον Καρέρα για την άμυνα της Σπαρτάκ αλλά θεωρεί ότι η ρωσική ομάδα θα περάσει τον ΠΑΟΚ.

Ο Αντρέι Καντσέλσκις με δηλώσεις του σε ρωσικά ΜΜΕ επισήμανε ότι μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την ήττα της Σπαρτάκ Μόσχας από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα φέρει ο Μάσιμο Καρέρα για τον τρόπο που έστησε την άμυνα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Ρωσίας κατηγορεί τον Ιταλό προπονητή λέγοντας τα εξής: «Μετά το δεύτερο γκολ οι παίκτες της Σπαρτάκ αισθάνθηκαν πως έχουν τη νίκη στην τσέπη τους, πως έχουν ήδη νικήσει. Έχω πει εδώ και καιρό πως ο Καρέρα έπαιζε σε όλη του την ποδοσφαιρική καριέρα άμυνα, αλλά δεν μπορεί να μάθει άμυνα στην ομάδα του. Είναι απαράδεκτο να δέχεται τρία γκολ από τον ΠΑΟΚ, πόσω μάλλον για μια ομάδα που θέλει να σκοράρει αυτή και να γίνει πρωταθλήτρια. Το ευχάριστο είναι ότι σκόραραν αλλά δυστυχώς έχασαν».

Συνεχίζοντας εξέφρασε την απογοήτευσή του για την παρουσία του Μποκέτι και αναφέρθηκε στη ρεβάνς: «Με προβληματίζει πολύ η άμυνα, έγιναν παιδικά λάθη. Ο Μποκέτι έχανε την μπάλα στο κέντρο και βγήκαν σε τετ α τετ οι αντίπαλοι. Θα περάσουν τους Έλληνες. Αν δεν τους νικήσεις, ποιους θα νικήσεις; Στην έδρα μας θα είναι διαφορετικά και με τους οπαδούς μας. Είναι απαραίτητο η Σπαρτάκ να είναι η προσεκτική. Το 1-0 μας κάνει και δεν χρειάζεται να είμαστε βιαστικοί, αλλά να παίξουμε με υπομονή και ψυχραιμία. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, αλλά όχι κορυφαίου επιπέδου. Ελπίζω να προκριθούμε επί των Ελλήνων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ