Αναστασιάδης: «Είπα στον Σαββίδη να μην αγχώνεται. Έχει πολύ καλή ομάδα»

Αναστασιάδης: «Είπα στον Σαββίδη να μην αγχώνεται. Έχει πολύ καλή ομάδα»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει το εμπόδιο της Σπαρτάκ Μόσχας

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση απέναντι στη Σπαρτάκ από τη στιγμή που κέρδισε στην Τούμπα με 3-2. Ο πρώην τεχνικός του Δικέφαλου μίλησε στον «Arena FM 89,4» για τη μεγάλη ανατροπή του ΠΑΟΚ, για τις σχέσεις που διατηρεί με τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και για την περιπέτεια υγείας που πέρασε η οικογένεια του.

Για το παιχνίδι με τη Σπαρτάκ στην Τούμπα αρχικά είπε: «Ήταν πολύ σημαντικό ότι η ομάδα κέρδισε, εκεί πρέπει να σταθούμε. Τώρα ο ΠΑΟΚ απέβαλε το άγχος της Τούμπας και θα πάει ήρεμος στην ρεβάνς της Ρωσίας και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να βρει σκορ πρόκρισης».

Για τον Ιβάν Σαββίδη είπε: «Εγώ μίλησα με τον μεγαλομέτοχο και χθες, άλλα και μετά τον πρώτο αγώνα με την Βασιλεία και του είπα πως η ομάδα θα προκριθεί, ότι θα βρει γκολ. Έχει πολύ καλή ομάδα και καλό προπονητή και να μην αγχώνεται”.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης σημείωσε πόσο κοντά βρέθηκε όλη οικογένεια του ΠΑΟΚ με μπροστάρη τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη στο μεγάλο οικογενειακό πρόβλημα που πέρασε (με τη μεταμόσχευση καρδιάς της συζύγου του) και ακόμα περνάει, καθώς και το πόσο κοντά βρέθηκε ο κόσμος του ΠΑΟΚ: «Υπάρχει μια αλληλεγγύη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, όλη αυτή προσπάθεια και η θέληση που δείχνει όσον αφορά την δωρεά οργάνων ήταν κάτι που με συγκίνησε».

Για την πορεία των Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη ανέφερε: «Εγώ χαίρομαι να βλέπω να κερδίζουν όλες οι Ελληνικές ομάδες και να δίνουν βαθμούς. Μακάρι να περάσει και η ΑΕΚ, και Ολυμπιακός. Στεναχωρήθηκα όμως για τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης που αποκλείστηκαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ