ΠΑΟΚ: Πάει κι αυτή η… κατάρα!

ΠΑΟΚ: Πάει κι αυτή η… κατάρα!

Ο ΠΑΟΚ «έσπασε» το ρόδι και πέτυχε την πρώτη του νίκη επί ρωσικής ομάδας

Ο ΠΑΟΚ μέσα στο 2018 έχει σπάσει αρκετές… «κατάρες», πέρα από τα ρεκόρ που έκανε. Κέρδισε μέσα στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό μετά από 17,5 χρόνια, πήρε Κύπελλο μέσα στο «στοιχειωμένο» (γι’ αυτόν) ΟΑΚΑ, κατάκτησε για πρώτη φορά 2η σερί χρονιά τίτλο και πέτυχε τις πρώτες του νίκες στα προκριματικά του Champions League.

Η χθεσινή (8/8) νίκη επί της Σπαρτάκ Μόσχας με 3-2 ήταν η πρώτη στην ιστορία του επί ρωσικής ομάδας, οπότε έσπασε άλλη μια… «κατάρα».

Πριν μετρούσε δύο ήττες και τέσσερις ισοπαλίες σε έξι αγώνες.

Τη σεζόν 2010-11 είχε χάσει στους «32» του Europa League από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Τούμπα με 1-0, ενώ στη ρεβάνς προηγήθηκε μέσα στη Ρωσία, αλλά ισοφαρίστηκε 1-1 και τελικά αποκλείστηκε.

Μετά στους ομίλους του Europa League της σεζόν 2011-12 είχε δυο ισοπαλίες με τη Ρουμπίν Καζάν (2-2 εκτός και 1-1 εντός) και προκρίθηκε ως πρώτος (με 2ους τους Ρώσους) αφήνοντας εκτός συνέχειας την Τότεναμ (την είχε κερδίσει με 2-1 μέσα στο Λονδίνο)!

Τέλος τη σεζόν 2015-16, πάλι στους ομίλους του Europa League, συναντήθηκε με την Κράσνονταρ. Έχασε με 2-1 εκτός έδρας και έμεινε στο 0-0 στην Τούμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ