Ανησυχούν στον ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό με τη Σπαρτάκ

Ανησυχούν στον ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό με τη Σπαρτάκ

Το κλίμα ενόψει του επαναληπτικού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Σπαρτάκ Μόσχας δεν είναι το καλύτερο με αφορμή τα όσα ισχυρίζονται οι Ρώσοι πως έγιναν στην Τούμπα. Οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να ζητήσουν επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας τόσο για την ομάδα όσο και για τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν στη Μόσχα.

Στη Ρωσία συνεχίζουν να συντηρούν και σήμερα με διάφορα δημοσιεύματα την ένταση που ισχυρίζονται ότι υπήρξε τόσο εκτός όσο και εντός γηπέδου με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Σπαρτάκ. Αν προσθέσει κανείς και τα «απειλητικά» μηνύματα των Ρώσων χούλιγκαν μπορεί να καταλάβει κανείς πως η παρουσία φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Μόσχα θα είναι ένας μεγάλος πονοκέφαλος για τις δύο ομάδες, την αστυνομία, αλλά και την UEFA.

Στο Δικέφαλο, αναμένεται να ζητήσουν επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας μετά από αίτημα που θα απευθύνουν σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Από την στιγμή που θα φτάσει η αποστολή στην ρωσική πρωτεύουσα μέχρι και την ώρα της αναχώρησης της. Επίσης και στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν στη Μόσχα. Θα ζητηθεί από τους εκδρομείς να ταξιδέψουν οργανωμένα και όχι μεμονωμένα, ενώ τα ίδια  θα ισχύουν και κατά την παρουσία τους στην πόλη.

Οι ασπρόμαυροι θέλουν να αποφύγουν τυχόν προκλήσεις ή επεισόδια που θα συμβούν γιατί ο πέλεκυς της UEFA θα είναι και πάλι βαρύς και θα κινδυνεύσει το σωματείο με μια τιμωρία. Στο πλευρό του ΠΑΟΚ θα βρίσκονται και στελέχη από το Ελληνικό προξενείο στη Μόσχα για να διευκολύνουν όσο μπορούν και αυτοί την κατάσταση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ