«Βλέπει» Σπαρτάκ ο ΠΑΟΚ

«Βλέπει» Σπαρτάκ ο ΠΑΟΚ

Πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, η Σπαρτάκ Μόσχας θα αγωνιστεί για το ρωσικό πρωτάθλημα σήμερα με αντίπαλο την Ανζί Μαχάτσκάλα με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να ετοιμάζονται για ένα ακόμα scouting.

Η αντίπαλος του Δικεφάλου για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, Σπαρτάκ Μόσχας, μετά την ήττα της στην Τούμπα, θα δώσει ένα ακόμα παιχνίδι αυτή τη φορά με αντίπαλο την Ανζί  Μαχάτσκαλα για την 2η αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος. Σήμερα (11/8 19:00) η αντίπαλος του Δικεφάλου θα υποδεχθεί στη Μόσχα την Ανζί θέλοντας να γράψει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, μετά την ισοπαλία στην έδρα της Λοκομοτίβ.

Αυτό το παιχνίδι, όπως αναφέρουν οι Ρώσοι θα είναι κριτήριο και για την 11αδα που θα παρατάξει στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ. Αν ο Ιταλός τεχνικός, Μάσιμο Καρέρα αλλάξει τα πλάνα του θα έχουν την δυνατότητα στο Δικέφαλο να πάρουν μια γεύση, καθώς στη Μόσχα βρίσκεται άνθρωπο της ομάδας για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και στη συνέχεια να ενημερώσει λεπτομερώς τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Να θυμίσουμε πως η αποστολή του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στη Ρωσία την Κυριακή το βράδυ με πτήση τσάρτερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ