Παρέμβαση από Ρώσο αξιωματούχο για το Σπαρτάκ-ΠΑΟΚ

Το θέμα που έχουν δημιουργήσει οι Ρώσοι με τα δήθεν επεισόδια που σημειώθηκαν στην Τούμπα από οπαδούς του ΠΑΟΚ και δημοσιογράφους της Σπαρτάκ ακόμα είναι στην επικαιρότητα. Μάλιστα μέχρι και ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Τζάμπαροβ, με δηλώσεις του στην «Izvestia» πήρε θέση και να συστήσει ψυχραιμία στους οπαδούς του ρωσικού […]

Παρέμβαση από Ρώσο αξιωματούχο για το Σπαρτάκ-ΠΑΟΚ | to10.gr

Το θέμα που έχουν δημιουργήσει οι Ρώσοι με τα δήθεν επεισόδια που σημειώθηκαν στην Τούμπα από οπαδούς του ΠΑΟΚ και δημοσιογράφους της Σπαρτάκ ακόμα είναι στην επικαιρότητα.

Μάλιστα μέχρι και ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Τζάμπαροβ, με δηλώσεις του στην «Izvestia» πήρε θέση και να συστήσει ψυχραιμία στους οπαδούς του ρωσικού συλλόγου και να μην συμβεί το παραμικρό στο «Otkritie Arena».

«Γνωρίζουμε ότι οι Έλληνες θεωρούνται σε ολόκληρο τον κόσμο ως πολύ επιθετικοί οπαδοί. Όμως αυτό είναι ένα άλλο θέμα κι άλλο είναι η μη λήψη μέτρων από την ελληνική αστυνομία προκειμένου να προστατεύσει τους Ρώσους δημοσιογράφους, ελπίζω οι οπαδοί της Σπαρτάκ να μην ανταποκριθούν με αγένεια αν έρθουν στη Μόσχα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ».

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο