Καταγγέλλουν και ληστεία οι Ρώσοι δημοσιογράφοι!

Καταγγέλλουν και ληστεία οι Ρώσοι δημοσιογράφοι!

Αν και η ΟΥΕΦΑ απέρριψε τις καταγγελίες της Σπαρτάκ Μόσχας για επίθεση σε Ρώσους ρεπόρτερ και κάλεσε σε απολογία τον ΠΑΟΚ μόνο για τα λέιζερ και για «φραγή» των διαδρόμων στις θύρες, οι Ρώσοι επιμένουν με νέα δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ρωσικής ιστοσελίδας championat.ru, η ρωσική ομοσπονδία ποδοσφαίρου μαζί με την Σπαρτάκ Μόσχας συνεχίζουν την συλλογή στοιχείων και αποδείξεων για ότι έγινε (ή δεν έγινε) στην Τούμπα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Στις αναφορές τους, οι Ρώσοι δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι έπεσαν και θύματα ληστείας, από μεθυσμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Το συγκεκριμένο δημοσιεύματα περιλαμβάνει ονομαστικές μαρτυρίες απεσταλμένων ρωσικών ΜΜΕ για τα όσα έγιναν στην Τούμπα, ενώ γίνεται λόγος πως πριν τον αγώνα είχαν συμφωνήσει όλοι οι Ρώσοι δημοσιογράφοι να μην φορέσουν διακριτικά της Σπαρτάκ για να μην προκαλέσουν.

«Εκφράζουμε την βαθιά μας ανησυχία για όσα έγιναν στην Θεσσαλονίκη, επειδή ποτέ δεν έχουμε αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο σε άλλο γήπεδο. Οι δημοσιογράφοι ένιωσαν κίνδυνο για την ζωή τους και κανείς δεν έπρεπε να επιτεθεί προς αυτούς. Αλλά μεγαλύτερη έκπληξη είναι ότι από την πλευρά του γραφείου Τύπου του ΠΑΟΚ, ισχυρίζονται ότι οι Ρώσοι δημοσιογράφοι φορούσαν μπλούζα της Σπαρτάκ και επιτέθηκαν στους φιλάθλους. Είμαστε βέβαιοι ότι η πλευρά του ΠΑΟΚ δεν έχει ούτε μια τέτοια φωτογραφία ή ανάλογο στοιχείο. Ελπίζουμε η ΟΥΕΦΑ να λάβει μέτρα κατά του ΠΑΟΚ γιατί μια μέρα ένας αγώνας στην Τούμπα, μπορεί να οδηγηθεί σε τραγωδία», καταλήγει το δημοσίευμα της ρωσικής ιστοσελίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ