ΠΑΟΚ : Δοκιμάζει ο Μαουρίσιο, «μάχη» Ζαμπά – Μπίσεσβαρ για την ενδεκάδα

ΠΑΟΚ : Δοκιμάζει ο Μαουρίσιο, «μάχη» Ζαμπά – Μπίσεσβαρ για την ενδεκάδα

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον δεύτερο αγώνα απέναντι στην Σπαρτάκ Μόσχας ουσιαστικά ολοκληρώθηκε χθες με μια πρωινή προπόνηση στην Τούμπα και σήμερα απλά θα γίνει ένα χαλάρωμα στην «Οτκρίτιε Αρένα».

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη σημερινή προπόνηση επί ρωσικού εδάφους, θέλει να δει την ετοιμότητα του Μαουρίσιο, που ο τραυματισμός του τον καθιστά αμφίβολο για την συμμετοχή του στην αναμέτρηση. Ο Βραζιλιάνος μέσος δέχτηκε ένα χτύπημα στην περόνη στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, ωστόσο συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για την Μόσχα.

Το πρήξιμο στο πόδι του Μαουρίσιο έχει υποχωρήσει, ωστόσο σήμερα θα φανεί κατά πόσο έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, με το ιατρικό επιτελείο να ειναι καθησυχαστικό με την περίπτωση του. Το εναλλακτικό σχέδιο του Λουτσέσκου, αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί ο 29χρονος μέσος, έχει το όνομα του Εβγέν Σάκχοφ. Ο Ουκρανός είναι έτοιμος να πάρει θέση βασικού, αλλά μόνο σε περίπτωση που δεν ξεπεράσει τον τραυματισμό του ο Μαουρίσιο.

Σε ότι αφορά την υπόλοιπη ενδεκάδα, μόνο μια θέση είναι ανοιχτή και αφορά τον αριστερό εξτρέμ. Εκεί υπάρχει «ντέρμπι» ανάμεσα σε Λέο Ζαμπά και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, με τον Λουτσέσκου να σκέφτεται την χρησιμοποίηση του Ολλανδού, προκειμένου να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο.

Το 4-2-3-1 που σε φάση άμυνας μετατρέπεται σε 4-4-1-1 δεν θα αλλάξει ούτε στην Μόσχα, με τους Πασχαλάκη, Λέο Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Πέλκα, Λημνιό και Πρίγιοβιτς να έχουν μια «κλειδωμένη» θέση στο βασικό σχήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ