Μάσιμο Καρέρα : «Να μην επαναλάβουμε τα λάθη του πρώτου αγώνα»

Μάσιμο Καρέρα : «Να μην επαναλάβουμε τα λάθη του πρώτου αγώνα»

Ο προπονητής της Σπαρτάκ Μόσχας τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να αποφύγει τα λάθη του πρώτου αγώνα και δήλωσε ότι δεν ανησυχεί για τον ΠΑΟΚ, αλλά για την ομάδα του

Ο προπονητής της Σπάρτακ Μόσχας, Μάσιμο Καρέρα, με δηλώσεις του τόνισε ότι η πρόκριση είναι στα χέρια της ομάδας του αρκεί να αποφύγουν τα λάθη του πρώτου αγώνα. Επίσης εξέφρασε τη στήριξη του στον τερματοφύλακα της ομάδας, Αλεξάντρ Μαξιμένκο, ο οποίος δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στον αγώνα της «Τούμπας».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καρέρα:

«Στην ομάδα μας όλοι αντιλαμβάνονται τη σημασία του αγώνα. Θα πρέπει να κάνουμε το παν για να προκριθούμε. Θα πρέπει να μην επαναλάβουμε τα λάθη του πρώτου αγώνα. Έχουμε αναλύσει τι έφταιξε και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν ανησυχώ για τον ΠΑΟΚ αλλά για την ομάδα μου. Σημασία έχει να προκριθούμε, δεν έχει σημασία αν θα πετύχουμε το γκολ που ψάχνουμε στο πρώτο ή στο τελευταίο λεπτό», είπε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός.

Για τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν δήλωσε: «Όλοι οι παίκτες με εξαίρεση τους Κουτέποφ και Μποκέτι είναι ετοιμοπόλεμοι. Ακόμη δεν έχω αποφασίσει για τη σύνθεση. Θα πρέπει να το σκεφτώ».

Για την κακή εμφάνιση του Μαξιμένκο, είπε: «Όλοι κάνουν λάθη, απλά τα λάθη του τερματοφύλακα φαίνονται περισσότερο. Και στο πρώτο ματς όλοι έκαναν λάθη. Είναι ήρεμος και έπαιξε καλά με την Ανζί. Είναι έτοιμος για βασικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ