Έτσι θα παίξει η Σπαρτάκ στη ρεβάνς

Έτσι θα παίξει η Σπαρτάκ στη ρεβάνς

Ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην 11αδα σε σχέση με το παιχνίδι της Τούμπας.

Χωρίς τους Ποκέτι και Κουτέποφ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Σπαρτάκ Μόσχας, με τον Μάσιμο Καρέρα, μετά το τέλος της προπόνησης να γνωστοποιεί την αποστολή του αυριανού αγώνα, η οποία αποτελείται από τους εξής 23 ποδοσφαιριστές: Μαξιμένκο, Ρεμπρόφ, Τζικία, Εσένκο, Ζιγκό, Μαμίν, Κομπάροφ, Πέτκοβιτς, Γκλουφάκοφ, Ζομπνίν, Λομοβίτσκι, Μελγκάρ, Ποπόφ, Πρόμες, Σαμέντοφ, Τασάεβ, Τιμοφέεβ, Φερνάντο, Χανί, Ζε Λούις, Αντριάνο, Ρόσα.

Το μεγάλο πρόβλημα για τον Ιταλό τεχνικός είναι στα στόπερ καθώς θα παίξει ο Τζικία δίπλα στον Ζιγκό, που προέρχεται από πολύμηνη απουσία, ενώ μόλις το Σάββατο κόντρα στην Ανζί είχαν το πρώτο τους 90λεπτό. Όπως άλλωστε σημειώνουν και τα ΜΜΕ της Ρωσίας, πως στην αρχική ενδεκάδα θα υπάρξουν τέσσερις τουλάχιστον αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που παρέταξε ο Ιταλός τεχνικός απέναντι στην Ανζί. Έτσι τόσο ο Φερνάντο όσο και ο Λουίς Αντριάνο αναμένεται να επιστρέφουν στην ενδεκάδα ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Ενσένκο που αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας.

Σε σχηματισμό 4-3-3 θα δούμε τους: Μαξιμένκο, Εσένκο, Ζιγκό, Τζικιά, Κομπάροφ, Φερνάντο,, Γκλουσάκοφ, Ποπόφ, Πρόμες, Σαμέντοφ και Λουίζ Αντριάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ