Winmasters.gr «Star Wars» για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Winmasters.gr «Star Wars» για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Περισσότερες από 200 αγορές για το Σπάρτακ-ΠΑΟΚ και το ΑΕΚ-Σέλτικ. Ειδικά στοιχήματα* σε αρκετά ανταγωνιστικές αποδόσεις. Μπορούν να σκοράρουν όλες οι ομάδες χωρίς τα ματς να λήξουν ισοπαλία; Θα σκοράρει ο Πρίγιοβιτς και στη Μόσχα;

LiveTV στη winmasters.gr. Οι σημαντικότερες διοργανώσεις ζωντανά στην οθόνη σου.*- Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για τους δύο «δικέφαλους» στο Champions League! ΠΑΟΚ και ΑΕΚ καλούνται να υπερασπιστούν τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων κόντρα σε Σπάρτακ Μόσχας και Σέλτικ αντίστοιχα, προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στα play off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι στην Τούμπα, Ο ΠΑΟΚ, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 17’, έδειξε τελικά τα.. δόντια του και πήρε τη νίκη με 3-2, έχοντας πλέον τον πρώτο λόγο για τον αποψινό (20:30) επαναληπτικό της Μόσχας.

Από την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ κατόρθωσε να πάρει μια χρυσή ισοπαλία (1-1) στη Σκωτία κόντρα στην Σέλτικ και απόψε (21:00) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ θα δώσει και την ψυχή της για να σφραγίσει το εισιτήριο στην επόμενη φάση του θεσμού! Η winmasters.gr θα καλύψει ζωντανά τις επαναληπτικές μάχες των δύο «δικεφάλων» με μια ευρεία γκάμα αγορών*!

Παίξε νόμιμα στη winmasters.gr με καθημερινές προσφορές*- Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Όλα τα εγγεγραμμένα μέλη θα έχουν την ευκαιρία να βρουν πλήθος επιλογών για Ημίχρονα, Γκολ, Περίοδο 1ου Γκολ, και Παίκτες, καθώς και ειδικά στοιχήματα* για Νίκη μιας ομάδας ενώ έχει βρεθεί πίσω στο σκορ, Αμφίσκορο ματς χωρίς να λήξει ισοπαλία, Πολλαπλά σκορ, Ημίχρονο/Τελικό & O/U 2.5, Σκορ με πέναλτι και Αυτογκόλ σε αρκετά ανταγωνιστικές αποδόσεις. Παράλληλα, η winmasters δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να προβλέψουν τον πρώτο και τελευταίο σκόρερ κάθε αναμέτρησης μέσα από μια πλήρη λίστα παικτών, αλλά και εκείνον που θα σκοράρει, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ