Ιβάν Σαββίδης: «Εχουμε καλές πιθανότητες να προκριθούμε»

Ιβάν Σαββίδης: «Εχουμε καλές πιθανότητες να προκριθούμε»

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μίλησε για τη ρεβάνς με την Σπαρτάκ για τα προκριματικά του Champions League και δήλωσε εκνευρισμένος από το κλίμα που έχει δημιουργηθεί λόγω των δημοσιευμάτων στη Ρωσία.

Στο πλευρό του Ραζβάν Λουτσέσκου και των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης στην αποψινή μάχη του Δικεφάλου με την Σπαρτάκ στη Μόσχα. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου μιλώντας για τη ρεβάνς με τους Ρώσους ανέφερε ότι ΠΑΟΚ έχει καλές πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Παράλληλα, έκανε παράπονα για τη θέση που του έδωσαν οι άνθρωποι της Σπαρτάκ, τονίζοντας ότι δεν ήταν καθόλου βολική και αναγκάστηκε να αγοράσει εισιτήριο για να δει το ματς από καλύτερη θέση. Επίσης, δήλωσε εκνευρισμένος από το κλίμα που έχει δημιουργηθεί λόγω των δημοσιευμάτων στη Ρωσία, επισημαίνοντας ότι τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ προσπαθούν να χαλάσουν τις σχέσεις των δύο χωρών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αποψινό παιχνίδι: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε σήμερα, οι πιθανότητες είναι καλές για εμάς. Η θέση που μου έδωσαν στο γήπεδο σήμερα οι άνθρωποι της Σπαρτάκ δεν ήταν καθόλου βολική και αναγκάστηκα να αγοράσω εισιτήριο. Θα δω το παιχνίδι με φίλους», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Για το κλίμα που προσπάθησαν να δημιουργήσουν ορισμένα ΜΜΕ στη Ρωσία, απάντησε: «Είμαι εκνευρισμένος από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω δημοσιευμάτων από τον Τύπο της Ρωσίας. Έχουμε ήδη ξεκινήσει έρευνες, υπάρχει διαθέσιμο υλικό. Μετά τον επαναληπτικό, σίγουρα θα απευθυνθώ στο προξενείο. Είναι ντροπή να γίνεται μια προσπάθεια να δημιουργηθεί… σκάνδαλο και να καλλιεργήσουμε ένταση ανάμεσα στην Ρωσία και την Ελλάδα μετά από τόσα χρόνια φιλίας των δύο χωρών»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ