Λημνιός : «Κάναμε μια κατάθεση ψυχής»

Λημνιός : «Κάναμε μια κατάθεση ψυχής»

Ο Δημήτρης Λημνιός στις πρώτες δηλώσεις μετά από τη μεγάλη πρόκριση στη Μόσχα, στάθηκε στην ψυχική δύναμη που έδειξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Ο Δημήτρης Λημνιός στις πρώτες δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα απέναντι στη Σπαρτάκ Μόσχας, μίλησε για εμφάνιση «κατάθεση ψυχής» από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ενώ δεν θέλησε να επιλέξει αντίπαλο σε σχετική ερώτηση που του έγινε. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα μεσοεπιθετικού:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Κάναμε μια κατάθεση ψυχής. Είχαμε πει θα μπούμε να κερδίσουμε. Δεν το καταφέραμε, αλλά είχαμε ευκαιρίες να το κάνουμε. Δεν μας απείλησαν. Είναι μέρα χαράς, θα το διασκεδάσουμε και από αύριο το μυαλό μας στο επόμενο παιχνίδι.

Για τις ευκαιρίες του ΠΑΟΚ να σκοράρει: Έχουμε ένα σύνολο με πολύ ποιότητα, βγάλαμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και δύο γκολ. Μείναμε από δυνάμεις και «σκυλιάσαμε» για να κρατήσουμε το μηδέν. Το καταφέραμε, πήραμε την πρόκριση και αυτό μετράει.

Για την προσωπική του απόδοση: Για να κερδίσω θέση πρέπει να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα και αμυντικά και επιθετικά, ο Μάτος είχε κάρτα και τον βοήθησα αμυντικά και πήρα και το δικό του μπράβο. Εχουμε ένα καταπληκτικό σύνολο, ο κόουτς μας έβαλε στο μυαλό πως θα πρέπει να είμαστε σκληροτράχηλοι ομάδα. Δεν έχουμε ταβάνι και θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια.

Για το ποιον αντίπαλο προτιμάει: Δεν διαλέγουμε αντίπαλο. Είναι ποιοτικές ομάδες, με παίκτες υψηλού επιπέδου. Οποιος και να περάσει είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε το όνειρό μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ