Φενέρμπαχτσε – Μπενφίκα 1-1

Φενέρμπαχτσε – Μπενφίκα 1-1

Η Μπενφίκα απέσπασε ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Φενέρ και χάρη στη νίκη της στον πρώτο αγώνα (1-0) πήρε την πρόκριση στα play offs της διοργάνωσης όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ.

Οι όμιλοι του Champions League περνούν από την… Πορτογαλία για τον ΠΑΟΚ.

Οι Αετοί της Λισαβόνας άνοιξαν το σκορ, η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να ισοφαρίσει, όμως δεν ήταν αρκετό. Η Μπενφίκα χάρη στη νίκη της με 1-0 στον πρώτο αγώνα, πήρε την πολυπόθητη πρόκριση στα play offs της διοργάνωσης και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά, λίγο πριν το πρώτο ημίωρο του αγώνα, (28′) ο Ζέλσον Φερνάντες με ωραίο πλασέ εντός περιοχής άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους εκμεταλλευόμενος το πολύ ωραίο γύρισμα του Καστίγιο. Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου όμως, η Φενέρμπαχτσε βρήκε την απάντηση. Ο Ποτούκ με δυνατή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Στην επανάληψη, οι Τούρκοι έψαξαν το γκολ που θα ανάγκαζε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του, όμως δεν το βρήκαν ποτέ. Μάλιστα η Μπενφίκα ήταν εκείνη που απείλησε στο 95′ με το σουτ του Αλμέιδα να περνάει μόλις άουτ. Το 1-1 έμεινε ως το τέλος και έτσι οι Αετοί της Λισαβόνας θα κοντραριστούν με τον Δικέφαλο του Βορρά για μια θέση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις:

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Αλμέιδα, Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλντο, Πίζι, Φέισα, Φερνάντες, Σάλβιο, Καστίγιο, Σέρβι

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Ντεμιρέλ, Ίσλα, Νόισταντερ, Σκρτελ, Αλί Καλντιρίμ, Έλμας, Τοπάλ, Βαμλπιενά, Πότουκ, Ζιουλιάνο, Αγιού

*** Πρώτος αγώνας 21 Αυγούστου στην Πορτογαλία, 29 Αυγούστου η ρεβάνς στην Τούμπα

To 1-0 της Μπενφίκα:

Το 1-1 της Φενέρ:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ