Οριστική συμφωνία ΠΑΟΚ-Βέρνμπλουμ

Οριστική συμφωνία ΠΑΟΚ-Βέρνμπλουμ

Το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη, που προανήγγειλε την απόκτηση του Πόντους Βέρνμπλουμ από τον ΠΑΟΚ, ενόψει των αγώνων-φωτιά με την Μπενφίκα!

Στον ΠΑΟΚ η σημερινή ημέρα, είναι μια ημέρα χαράς και καταξιώσεις καθώς η ομάδα μετά τη Βασιλεία, άφησε εκτός και τη Σπαρτάκ Μόσχας από τα play off του Champions League. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την προσεχή Τρίτη τη Μπενφίκα στο Νταλούζ. Μπορεί να έμεινε μυαλό μετά την πρόκριση στους ανθρώπους του Δικεφάλου, όμως ο Γιώργος Σαββίδης που φέτος έχει ενεργό ρόλο στα μεταγραφικά της ομάδας προανήγγειλε την απόκτηση του Πόντους Βέρνμπλουμ.

Ο μεγαλύτερος υιός της οικογένειας Σαββίδη, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανέβασε μια φωτογραφία του Σουηδού μέσου με την ασπρόμαυρη φανέλα να παίζει λίρα και να σουτάρει μια μπάλα. Ενώ στο βάθος υπάρχει ο Ιβάν Σαββίδη με ποντιακή εμφάνιση να χορεύει.

Με την επιστροφή της ομάδας αναμένεται να τρέξουν οι εξελίξεις τόσο για την υπόθεση του Σουηδού μέσου, ο οποίος φέρεται να είπε το οριστικό «ναι» στον ΠΑΟΚ και η περίπτωσή του βαίνει προς φάση ανακοινώσεων. Επίσης, στον Δικέφαλο θα τρέξουν και το θέμα του αριστερού μπακ, με τους Ασπρόμαυρους να προσπαθούν να φέρουν έναν ακόμη ποδοσφαιριστή στην Τούμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ