Βιεϊρίνια: «Όνειρό μας η πρόκριση στους ομίλους»

Βιεϊρίνια: «Όνειρό μας η πρόκριση στους ομίλους»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μίλησε για την πρόκριση στα play off, αλλά και για τα παιχνίδια που ακολουθούν με την Μπενφίκα - «Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο».

Ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα στη Μόσχα και με το 0-0 που απέσπασε απέναντι στην Σπαρτάκ προκρίθηκε στα play offs του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου έκαναν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και στο τέλος πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μίλησε και για τα παιχνίδια που ακολουθούν με τους Αετούς της Λισαβόνας και έθεσε ως μεγάλο στόχο του Δικεφάλου την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. «Θέλουμε να φτάσουμε στους ομίλους. Αυτό είναι το όνειρό μας», ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά έχουμε το όνειρο να μπούμε στους ομίλους»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αλλαγή του στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν πόνεσα. Είμαι σχεδόν δύο εβδομάδες εκτός. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, για την προσπάθεια τους, τους φυσιοθεραπευτές και τους γιατρούς, για να μπορέσω να παίξω έστω για 60-65 λεπτά. Δε μπορούσα να συνεχίσω αλλά πήραμε την πρόκριση και αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία».

Για τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε ο ΠΑΟΚ, αλλά και την πρόκριση στα play offs: «Θέλουμε να φτάσουμε στους ομίλους. Αυτό είναι το όνειρο, Αυτός είναι ο στόχος. Κάναμε ένα βήμα μπροστά. Έχουμε δύο παιχνίδια, πρέπει να ξεκουραστούμε, να πανηγυρίσουμε και να δουλέψουμε για το επόμενο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ ήταν προετοιμασμένος να παίξει χωρίς αυτόν στην 11άδα του: «Δεν ξέρω αν ήταν προετοιμασμένοι. Εγώ προσπαθούσα για τα 90 λεπτά. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ο τραυματισμός μου δεν ήταν εύκολος, άσχετα που έπαιξα μετά από 15 μέρες. Η προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά, οι φυσιοθεραπευτές και οι γιατροί, ήταν φοβερή και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό».

Για τους αγώνες με τη Μπενφίκα και αν θα πέσουν πάνω του όλα τα φώτα: «Δε θέλω να πέσουν όλοι πάνω μου. Είμαστε ομάδα, οικογένεια και πρέπει να πέσουν όλα πάνω μας, όχι μόνο σε μένα. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε και έχουμε δείξει μέχρι τώρα ότι είμαστε μία πολύ δυνατή ομάδα. Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά έχουμε το όνειρο να μπούμε στους ομίλους».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ