Στο όριο Μάτος και Ελ Καντουρί

Στο όριο Μάτος και Ελ Καντουρί

Οι Λέο Μάτος και Ομάρ Ελ Καντουρί έφτασαν τις δύο κίτρινες κάρτες, μ' αυτές που αντίκρισαν χθες και πλέον κινδυνεύουν, αν αντικρίσουν στην πρώτη αναμέτρηση με τη Μπενφίκα κίτρινη, να χάσουν τον επαναληπτικό της Τούμπας.

Δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ οι Λέο Μάτος και Ελ Καντουρί βρίσκονται στο όριο καρτών, καθώς μετά την αναμέτρηση με τη Σπαρτάκ Μόσχας συμπλήρωσαν αμφότεροι από δύο κίτρινες κάρτες.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός με το χαζό φάουλ που έκανε πάνω στον Πρόμες και ο Μαροκινός, αν αντικρίσουν ακόμη μια κάρτα στο ματς της Τρίτης (21/8) στη Λισαβόνα με την Μπενφίκα, τότε θα αναγκαστούν να χάσουν τον επαναληπτικό, που θα διεξαχθεί στην Τούμπα την Τετάρτη (29/8). Αυτό λέει ο κανονισμός της UEFA, «εφόσον κάποιος ποδοσφαιριστής συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες στην φάση των προκριματικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, τότε του επιβάλλεται αυτόματα τιμωρία μιας αγωνιστικής».

Η απουσία του Μάτος θα είναι ένα πλήγμα για την αμυντική γραμμή του Δικεφάλου καθώς είναι ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μαζί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να παίξει άμυνα και να μαρκάρει, μέχρι να βγει στην επίθεση και να σκοράρει. Το πω θα το χειριστή το θέμα ο Λουτσέσκου θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Πάντως από αύριο που θα επιστρέψουν οι Ασπρόμαυροι στις προπονήσεις θα ξεκινήσουν τα μαθήματα καλής συμπεριφοράς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ