Αφοπλιστικός Μπαρέλα: «Με στεναχωρεί ότι η Παρί το ήθελε περισσότερο, εμείς δεν δείξαμε ψυχή» (pic)

Αφοπλιστικός Μπαρέλα: «Με στεναχωρεί ότι η Παρί το ήθελε περισσότερο, εμείς δεν δείξαμε ψυχή» (pic)

Ο Νικολό Μπαρέλα δεν κρύφτηκε στις δηλώσεις του και τόνισε πως η Ίντερ δεν έδειξε ψυχή στην αναμέτρηση με τους Γάλλους.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Η Ίντερ παρουσίασε ένα πολύ άσχημο πρόσωπο στον τελικό του Champions League με αποτέλεσμα η Παρί Σεν Ζερμέν να τη διαλύσει με 5-0.

Ο Νικολό Μπαρέλα μίλησε για την εμφάνιση των «νερατζούρι» τονίζοντας πως δεν έβγαλαν ψυχή, ενώ ξεκαθάρισε πως τον σταναχωρεί ότι η Παρί το ήθελε περισσότερο.

Οι δηλώσεις του Νικολό Μπαρέλα:

«Θα ήθελα να βρίσω αλλά θα προσπαθήσω να κρατηθώ. Η εικόνα μας στον τελικό κατέστρεψε ότι καταφέραμε μέχρι τώρα σε αυτό το ταξίδι.

Είμαι περήφανος για την ομάδα μου αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν καλύτερη σε κάθε σκέλος του αγώνα. Οπότε τη συγχαίρω. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι η Παρί το ήθελε περισσότερο. Εμείς δεν δείξαμε ψυχή».

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ