
Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί, πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, έδωσε συνέντευξη και απάντησε μεταξύ άλλων σε ερώτηση για τον Κιλιάν Εμπαπέ.
Η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το Champions League και ο πρόεδρός της Νασέρ Αλ Κελαϊφί, φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτικό πάνελ χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί και στον Κιλιάν Εμπαπέ.
Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου των Παριζιάνων έκανε το δικό του σχόλιο για την αποχώρηση του Γάλλου σούπερ σταρ από την ομάδα.
Διαβάστε επίσης: «Καρφί» Φουρνιέ για Αταμάν: «Θα βρω αληθινούς Έλληνες εκεί ή ψεύτικους;» (pic
Ο Αλ Κελαϊφί υπογράμμισε, μεταξύ άλλων ότι δεν νιώθει πως έχει μετανιώσει για το «αντίο» του Εμπαπέ αλλά αντιθέτως, αισθάνεται ευγνωμοσύνη που ο εν λόγω παίκτης αγωνίστηκε στην ομάδα όπως κι άλλοι εμβληματικοί ποδοσφαιριστές του συλλόγου (Λιονέλ Μέσι, Νεϊμάρ, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς).
Αναλυτικά, όσα είπε ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν:
«Δεν μετανιώνω για την αποχώρηση του Εμπαπέ. Είμαι ευγνώμων στον Κιλιάν, όπως και στον Μέσι, τον Νεϊμάρ, τον Ζλάταν.
Όλοι τους υπήρξαν πολύ σημαντικοί για τον σύλλογο. Φέτος ήμασταν τυχεροί – ακόμα και χωρίς τον Κιλιάν. Αλλά του εύχομαι τα καλύτερα στη Ρεάλ, αρκεί να μην παίζει εναντίον μας.»
Αξίζει να αναφερθεί ότι πρόσφατα και ο ίδιος ο Εμπαπέ έκανε αναφορά στον πρώην συλλογό του, την Παρί, τονίζοντας πως χάρηκε για την κατάκτηση του Champions League.