Με 1000 φίλους της στην Ουγγαρία η ΑΕΚ

Με 1000 φίλους της στην Ουγγαρία η ΑΕΚ

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το πρώτο παιχνίδι με την Βίντι

Περίπου 1000 φίλους της θα έχει στο πλευρό της η ΑΕΚ την Τετάρτη, στο παιχνίδι απέναντι στη Βίντι. Η Ένωση θα έχει τη στήριξη του κόσμου της για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση, με την διάθεση των εισιτηρίων για το μεγάλο ματς να ξεκινά! Θυμίζουμε πως το παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της Φερεντσβάρος μιας και το γήπεδο της Βίντι κρίθηκε ακατάλληλο για τις απαιτήσεις ενός αγώνα επιπέδου Champions League.

Αναλυτικά:

Το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Βουδαπέστη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Vidi – AEK (Τετάρτη 22 Αυγούστου, 21:00 τοπική ώρα) στο πλαίσιο των play-off του UEFA Champions League, ότι η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω του επίσημου site μας, www.aekfc.gr, από τώρα έως και τη Δευτέρα 20/08 στις 13:00.

Πατήστε εδώ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας

Η τιμή του κάθε εισιτηρίου είναι 16 ευρώ και κάθε φίλαθλος θα πρέπει να αναγράψει για κάθε εισιτήριο με ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ τα εξής δεδομένα ανά αγοραστή:

ONOMAΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΧΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

Ο τόπος παραλαβής των εισιτηρίων στη Βουδαπέστη (ξενοδοχείο και ώρες διάθεσης των αγορασμένων εισιτηρίων) θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερη ανακοίνωση. Φίλαθλοι που δεν θα έχουν ακολουθήσει τα παραπάνω, δεν θα μπορέσουν να βρουν εισιτήριο. Η διαδικασία αυτή έχει οριστεί από την Αστυνομία και τη Αθλητικές Αρχές της Ουγγαρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ