Οι όμιλοι κρίνουν τη μεταγραφή του αριστερού μπακ!

Οι όμιλοι κρίνουν τη μεταγραφή του αριστερού μπακ!

Ο ΠΑΟΚ, ετοιμάζεται να κλείσει άλλη μια μεταγραφή, αυτή του αριστερού μπακ και στην Τούμπα, έχουν ως πρώτη επιλογή αυτή του Κώστα Σταφυλίδη, με τον Ρουμάνο Τόσκα να ακολουθεί.

Ο Δικέφαλος, σύμφωνα με όσα λένε στην Τούμπα, είναι κοντά στην απόκτηση αριστερού μπακ που μαζί με τον Βιερίνια θα αποτελέσουν το δίδυμο για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι Ασπρόμαυροι βρίσκονται σε συζητήσεις με τρεις ποδοσφαιριστές. Η πρώτη είναι ο Κώστας Σταφυλίδης η δεύτερη είναι ο Αλίν Τόσκα και η τρίτη είναι η περίπτωση του Μιγκέλ Βελόσο.

Το βάρος έχει πέσει στον Κώστα Σταφυλίδη καθώς είναι ο διακαής πόθος της οικογένειας Σαββίδη. Το συμβόλαιο του Έλληνα διεθνή με την Άουγκσμπουργκ ολοκληρώνεται το 2019. Οι οικονομικές αιτήσεις των Γερμανών είναι υψηλές, ενώ δεν συζητούν την περίπτωση του δανεισμού. Ο Δικέφαλος έχει συμμάχους τον ποδοσφαιριστή που νιώθει πως δεν έχει μέλλον στη συγκεκριμένη ομάδα από τη στιγμή που δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του.

Αν δεν «κάτσει» το κονέ με τον Κώστα Σταφυλίδη που τον θέλει η οικογένεια Σαββίδη, τότε το βάρος θα πέσει στον Ρουμάνο τον Αλίν Τόσκα. Για τον αμυντικό της Μπέτις έχει πολύ καλή άποψη του Ράζβαν Λουτσέσκου που θέλει τον παίκτη σε περίπτωση που δεν υπάρξει κίνηση μέχρι και την τελευταία στιγμή με τον Σταφυλίδη. Γνωρίζει τις ικανότητές του συμπατριώτη του και θεωρεί πως μαζί με τον Βιερίνια θα είναι ένα από τα καλύτερα δίδυμα στη θέση του αριστερού μπακ.

Πολλά θα εξαρτηθούν και από την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση. Αν οι Ασπρόμαυροι περάσουν στην επόμενη φάση, δηλαδή στους ομίλους του Champions League και μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ 24-25 εκατομμύρια ευρώ τότε είναι πολύ πιθανόν να γίνει κίνηση για την απόκτηση του Κώστα Σταφυλίδη με κανονική μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ