Αποθεραπεία o Ελ Καντουρί, ειδικό πρόγραμμα για Βέρνμπλουμ

Αποθεραπεία o Ελ Καντουρί, ειδικό πρόγραμμα για Βέρνμπλουμ

Αγώνα δρόμου κάνει για να προλάβει τις αναμετρήσεις με τη Μπενφίκα ο Ελ Καντουρί, ενώ ο Βέρνμπλουμ μπήκε σε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης για προλάβει την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, εξαιτίας των συνεχόμενων και απαιτητικών αναμετρήσεων με δυνατούς αντιπάλους αποφάσισε να ρίξει λίγο τους ρυθμούς φοβούμενος μη τυχόν υπάρξουν προβλήματα με μυϊκούς τραυματισμούς. Στη σημερινή προπόνηση το βάρος έπεσε στην τακτική και τη διαχείριση των ποδοσφαιριστών του.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο και την πισίνα με τον Μαροκινό να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει αν όχι την πρώτη αναμέτρηση με τους Πορτογάλους, αυτή της Τούμπας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο Πόντους Βέρνμπλουμ ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και μπήκε σε κομμάτια προγράμματος με την υπόλοιπη ομάδα. Αυτό θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες μέχρι ο Σουηδός να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας που θέλει ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Αύριο (18/8) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ