Προβάδισμα Ουάρντα για την ενδεκάδα

Προβάδισμα Ουάρντα για την ενδεκάδα

Τον αντικαταστάτη του Ομάρ Ελ Καντουρί άρχισε να αναζητά από την σημερινή προπόνηση, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει του αγώνα της Τρίτης με την Μπενφίκα στην Πορτογαλία.

Από δύσκολο έως απίθανο χαρακτηρίζεται το γεγονός ο Ομάρ Ελ Καντουρί να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με την Μπενφίκα, πόσο μάλλον για την βασική ενδεκάδα αυτής της κομβικής αναμέτρησης.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου βάσει των όσων έχει δείξει μέχρι τώρα, αλλά και από τα όσα φάνηκαν στην σημερινή προπόνηση, φαίνεται πως δίνει ένα προβάδισμα στον Αμρ Ουάρντα για να κάνει το ντεμπούτο του στην βασική ενδεκάδα, από την επιστροφή του στον Δικέφαλο και έπειτα. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός έχει περάσει αλλαγή και στα τέσσερα επίσημα παιχνίδια και δείχνει να βρίσκεται πιο μπροστά στις προτιμήσεις του 49χρονου Ρουμάνου κόουτς.

Το παιχνίδι απέναντι στην Μπενφίκα είναι «ειδικών συνθηκών» και για αυτό θα χρειαστεί μια διαφορετική προσέγγιση από τον Λουτσέσκου, για αυτό ακόμα δεν έχει καταλήξει 100% στον παίκτη που θα αγωνιστεί από την αρχή. Εκτός του Ουάρντα που έχει προβάδισμα, οι επιλογές για τον τεχνικό του Δικεφάλου είναι ο Λέο Ζαμπά και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Οι άλλες 10 θέσεις της ενδεκάδας είναι «κλειδωμένες» σχεδόν από… πέρσι, με τους Πασχαλάκη, Λέο Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Μαουρίσιο, Λημνιό, Πέλκα και Πρίγιοβιτς να διατηρούν την θέση τους στο βασικό σχήμα και στο «Ντα Λουζ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ