Χωρίς Ελ Καντουρί και Βέρνμπλουμ ο ΠΑΟΚ στη Λισαβόνα

Χωρίς Ελ Καντουρί και Βέρνμπλουμ ο ΠΑΟΚ στη Λισαβόνα

Ομάρ Ελ Καντουρί και Πόντους Βέρνμπλουμ δεν είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την Μπενφίκα στην Πορτογαλία για τα play off του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή του για την πρώτη αναμέτρηση (21/08, 22:00) κόντρα στην Μπενφίκα η οποία αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές. Ανάμεσά τους δεν είναι ο Ομάρ Ελ Καντουρί, καθώς δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του οστικό οίδημα που υπέστη στον επαναληπτικό με τη Σπαρτάκ Μόσχας ενώ εκτός έμεινε και ο Πόντους Βέρνμπλουμ ο οποίος είναι ανέτοιμος.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Με μια απουσία λόγω τραυματισμού αναχωρεί ο ΠΑΟΚ για τη Λισαβόνα προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τη Μπενφίκα για τα Play Offs του Champions League.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί δεν κατάφερε να ξεπεράσει το οστικό οίδημα που υπέστη στον επαναληπτικό με τη Σπαρτάκ Μόσχας κι έμεινε εκτός προκειμένου να συνεχίσει θεραπείες. Εκτός είναι κι ο Πόντους Βέρνμπλουμ , ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα έτσι ώστε να είναι το συντομότερο δυνατόν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και να τεθεί στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου .

Ο Ρουμάνος τεχνικός στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους δούλεψε ξανά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα δίνοντας σημασία σε κάθε μικρή λεπτομέρεια που σ’ αυτό το επίπεδο είναι ικανή να κάνει τη διαφορά.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Λημνιός, Ουάρντα, Ζαμπά, Λάμπρου, Πρίγιοβιτς και Ακπόμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ