ΠΑΟΚ : Μετά τα παιχνίδια με την Μπενφίκα οι ανανεώσεις

ΠΑΟΚ : Μετά τα παιχνίδια με την Μπενφίκα οι ανανεώσεις

Στον ΠΑΟΚ, αποφάσισαν, σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr» πως μετά την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων με τη Μπενφίκα θα ξεκινήσουν οι ουσιαστικές συζητήσεις για τις ανανεώσεις συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι του 2019.

Στον Δικέφαλο, έχουν «παγώσει» όλα τα ανοιχτά θέματα που έχει η ομάδα μέχρι την ολοκλήρωση των δύο αναμετρήσεων με τη Μπενφίκα σε Νταλούζ και Τούμπα. Οι Ασπρόμαυροι, θεωρούν πως τα παιχνίδια με τους «αετούς της Λισαβόνας» είναι υψίστης σημασίας και χρειάζεται απόλυτη ηρεμία για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στον ΠΑΟΚ δε θέλουν να δημιουργήσουν αναταραχή στην ομάδα πριν τα παιχνίδια με τους Πορτογάλους ανοίγοντας κουβέντα με ποδοσφαιριστές και μάνατζερ για ανανεώσεις συμβολαίων.

Οι Θεσσαλονικείς, θα πρέπει να αποφασίσουν τι θα πράξουν με τα 10 συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι του 2019 και μιλάμε για περιπτώσεις παικτών που είναι βασικοί και αναντικατάστατοι. Πρόκειται για τους Μάτος, Βαρέλα, Σάκχοφ, Γλυκος, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Κάνιας, Σιαμπάνης, Χαρισης και Μαλεζάς. Τα περισσότερα συμβόλαια θα ανανεωθούν καθώς έχει γίνει μια προεργασία το προηγούμενο διάστημα. Σε περίπτωση πρόκρισης τους ομίλους του Champions League ενδέχεται τα δεδομένα να διαφοροποιηθούν.

Τα έσοδα που θα έχει η ΠΑΕ θα είναι εντυπωσιακά, 20-25 εκατ. ευρώ και για πρώτη φορά στην ιστορία της θα δει να εισρέουν τόσα πολλά χρήματα από την συμμετοχή της σε μια διοργάνωση. Σίγουρα κάποιοι ποδοσφαιριστές να αναθεωρήσουν και τις οικονομικές απαιτήσεις που θα εγείρουν απέναντι στο σωματείο. Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσουν πολλά στο θέμα των ανανεώσεων και ποιους παίκτες θα διατηρήσει στο ρόστερ του ο ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ