Εφτασε στη Λισαβόνα ο ΠΑΟΚ

Εφτασε στη Λισαβόνα ο ΠΑΟΚ

Οι Ασπρόμαυροι λίγο μετά τις 23:00 έφτασαν στην πορτογαλική πρωτεύουσα για τον αγώνα της Τρίτης με την Μπενφίκα (21/08, 22:00) για τα προκριματικά του Champions League.

Στη Λισαβόνα για το πρώτο παιχνίδι με την Μπενφίκα για τα πλέι οφ του Champions League  έφτασε λίγο μετά τις 23:00 ο ΠΑΟΚ. Οι Ασπρόμαυροι ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής από τη συμπρωτεύουσα και μετά από ταξίδι 3,5 ωρών έφτασαν στον προορισμό τους.

Ο Δικέφαλος βρίσκεται στην πορτογαλική πρωτεύουσα για την αναμέτρηση της Τρίτης με τους Αετούς, στην οποία θα προσπαθήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς που θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του πιστεύουν πολύ στην πρόκριση και άπαντες όσοι αγωνιστούν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να βάλουν τον ΠΑΟΚ σε θέση οδηγού.

Υπενθυμίζουμε ότι στη Λισαβόνα δεν ταξίδεψαν οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Πόντους Βέρνμπλουμ. Ο Μαροκινός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το οστικό οίδημα που υπέστη στον επαναληπτικό με τη Σπαρτάκ Μόσχας κι έμεινε εκτός αποστολής, ενώ ο Σουηδός ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα έτσι ώστε να είναι το συντομότερο δυνατόν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Την αποστολή που ταξίδεψε στην Πορτογαλία αποτελούν οι Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Λημνιός, Ουάρντα, Ζαμπά, Λάμπρου, Πρίγιοβιτς και Ακπόμ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ