ΑΕΚ : Σκέψεις και… τρικ Ουζουνίδη για το πρώτο ματς με τη Βίντι

ΑΕΚ : Σκέψεις και… τρικ Ουζουνίδη για το πρώτο ματς με τη Βίντι

Η ΑΕΚ το πρωί της Τρίτης αναχωρεί για την Βουδαπέστη, τι σκέφτεται ο προπονητής της.

Η προπόνηση της Κυριακής ήταν πολύ σημαντική για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο προπονητής της ΑΕΚ είδε με μεγάλη ικανοποίηση τον Ελντερ Λόπες να κάνει κανονικά προπόνηση και έτσι θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Τετάρτης (22:00) με την Βίντι στην Ουγγαρία για τα πλέι οφ του Champions League.

Ο Πορτογάλος αριστεροπόδαρος μπακ χαφ προσφέρει έτσι ακόμη μία λύση στον Ουζουνίδη για την αριστερή πλευρά, από την στιγμή που είναι έτοιμος και ο Πέτρος Μάνταλος για να αγωνιστεί. Έτσι, είτε ο Λόπες, είτε ο Μάνταλος αναμένεται να είναι μπροστά από τον Χουλτ στην αριστερή πλευρά της ΑΕΚ.

Στην άμυνα πέραν του Χουλτ, δεν αναμένονται αλλαγές μπροστά από τον Μπάρκα. Οι Οικονόμου – Λαμπρόπουλος με τις εμφανίσεις τους κόντρα στην Σέλτικ ανάγκασαν άπαντες να ξεχάσουν την (σημαντική) απουσία του Τσιγκρίνσκι, ο Μπακάκης είναι γκραν φαβορί για το δεξί άκρο της, ενώ Σιμόες – Αλεφ θα είναι στον άξονα, με τον Γαλανόπουλο λύση από τον πάγκο αν χρειαστεί.

Ο Λιβάγια με τον Κλωναρίδη όσο έπαιξαν μαζί σε Σκωτία και Αθήνα, βρήκαν… κώδικα επικοινωνίας και όλα δείχνουν ότι για τρίτο σερί ματς θα είναι στην επίθεση της ΑΕΚ. Και αυτό διότι ο Πόνσε δεν είναι έτοιμος για να ξεκινήσει από την βασική ενδεκάδα, αν και δείχνει καλύτερα για να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής πια.

Έτσι, όλο το… βάρος πέφτει στο δεξί άκρο της επίθεσης, μπροστά από τον Μπακάκη. Το τρικ με τον Γκάλο στην ρεβάνς με την Σέλτικ «έπιασε» και δεν αποκλείεται να το δούμε ξανά. Ο Μπακασέτας ήταν αριστερά στην επίθεση δίχως να δώσει πολλά. Ετσι, δεν αποκλείεται για πρώτη φορά φέτος να δούμε τον Μπακασέτα εκτός 11αδας, εκτός και αν ο Ουζουνίδης τον βάλει πίσω από τον Λιβάγια για μια πιο… επιθετική ΑΕΚ μιας και θα έχει περισσότερο χρόνο την μπάλα στα πόδια της την Τετάρτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ