Βαρέλα: «Να κάνουμε αύριο το πρώτο βήμα για τους ομίλους»

Βαρέλα: «Να κάνουμε αύριο το πρώτο βήμα για τους ομίλους»

Ο Φερνάντο Βαρέλα, με δηλώσεις του υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ στο «Ντα Λούζ» ήρθε για να παίξει και να κερδίσει και όχι για να αμυνθεί.  

Ο δυναμικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Βαρέλα,  εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (21/8) αγώνα με τη Μπενφίκα. Αρχικά μίλησε για τους «αετούς της Λισαβόνας» λέγοντας τα εξής: «Έχω παίξει πολλά χρόνια στην Πορτογαλία. Γνωρίζω την Μπενφίκα, είναι μια ομάδα παγκόσμιου επιπέδου, αλλά εμείς πρέπει να τα ξεχάσουμε αυτά. Να μπούμε αύριο να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κάνουμε το πρώτο βήμα για τους ομίλους του Champions League».

Για την τακτική του Λουτσέσκου: «Γνωρίζουμε πολύ καλά την τακτική που πρέπει να ακολουθήσουμε. Ελπίζω αύριο στο γήπεδο να βγάλουμε τα στοιχεία που μας έχει ζητήσει ο κύριο Λουτσέσκου».

Για το πιο δυνατό σημείο της Μπενφίκα: «Νομίζω το πιο δυνατό σημείο της Μπενφίκα είναι η πίεση στην μεσοεπιθετική της γραμμή. Έχει τον Πίτσι και τον Φακούντο Φερέιρα, που είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Εμείς πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό αύριο και να παλέψουμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για την πίεση που ασκούν οι οπαδοί των Πορτογάλων: «Γνωρίζω την πίεση που ασκεί ο κόσμος της Μπενφίκα στην αντίπαλη ομάδα. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα».

Για την ομάδα που υποστήριζε μικρός: «Μεγάλωσα στην Πορτογαλία, αλλά η οικογένεια μου είναι από το Πράσινο Ακρωτήρι. Το ποια ομάδα υποστήριζα μικρός, δεν είναι για να το συζητήσουμε εδώ, το κρατάω για εμένα».

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με τη Μπενφίκα είπε: «Στο αυριανό παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να είμαστε ο ΠΑΟΚ. Ήρθαμε για να παίξουμε επιθετικά, δεν ήρθαμε εδώ για να αμυνθούμε. Γνωρίζουμε την Μπενφίκα, είναι μια δυνατή ομάδα, αλλά είμαστε όλοι εδώ για να χαρούμε το παιχνίδι και να παίξουμε όπως ξέρουμε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ