Ρουί Βιτόρια «Δύσκολος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ, έχει παίκτες υψηλού επιπέδου»

Ρουί Βιτόρια «Δύσκολος αντίπαλος ο ΠΑΟΚ, έχει παίκτες υψηλού επιπέδου»

Ο προπονητής της Μπενφίκα τόνισε ότι Αετοί θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στους ομίλους του Champions League.

Ως μία έμπειρη ομάδα, που διαθέτει στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ο προπονητής της Μπενφίκα, Ρουί Βιτόρια, ενόψει του παιχνιδιού των δύο ομάδων στη Λισαβόνα για τα πλέι οφ του Champions League.

Ο τεχνικός των Αετών τόνισε ότι οι παίκτες του θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το ματς με τη δέουσα προσοχή και θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τη δύναμη που τους δίνει το Ντα Λουζ, προκειμένου να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στους ομίλους της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι με πίστη, απαιτήσεις και σημασία, όπως γίνεται σε κάθε παιχνίδι. Αυτό θα είναι το πέμπτο επίσημο στη φετινή σεζόν. Θέλουμε να είμαστε εκεί, καθώς οι απαιτήσεις στην Μπενφίκα είναι πάντα υψηλές. Περιμένουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος απέκλεισε τις Βασιλεία και Σπαρτάκ Μόσχας. Ο ΠΑΟΚ πιστεύει ότι μπορεί να νικήσει και να αποκλείσει την Μπενφίκα. Γι’ αυτό θα πρέπει να δείξουμε ποιότητα, θέληση και πίστη. Θα πρέπει να ετοιμάσουμε το παιχνίδι, γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλος μπορεί να δημιουργήσει, αλλά το πιο σημαντικό είναι να επιβάλουμε το παιχνίδι μας γιατί παίζουμε στην έδρα μας».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι πιο εύκολος αντίπαλος από τη Φενέρμπαχτσε: «Είμαστε σε μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου, βλέποντας και τι έχει κάνει, οπότε ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν καλό αντίπαλο. Αυτό το πιστεύουν όλοι στην ομάδα. Οι παίκτες στην αμυντική του γραμμή είναι όλοι 30 ετών. Ο ένας μέσος του έχει παίξει στο ισπανικό πρωτάθλημα και ο άλλος για δύο χρόνια στη Ζενίτ και έναν επιθετικό με ποιότητα που σκοράρει εύκολα, ενώ έχουν και τον Πέλκα που έχει αγωνιστεί στη Βιτόρια Σετούμπαλ. Το μόνο ερωτηματικό είναι ποιος θα πάρει τη θέση του Ελ Καντουρί. Μιλάμε για μία έμπειρη ομάδα, με ώριμους παίκτες, που μπορούν να παίξουν σε αυτό το επίπεδο. Από την άλλη, εμείς νιώθουμε καλά και παίζοντας στο γήπεδό μας, πιστεύουμε σε εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ