Γιουχάζ : «Κόντρα στην ΑΕΚ έβαλα το πιο ωραίο γκολ της καριέρας μου»

Γιουχάζ : «Κόντρα στην ΑΕΚ έβαλα το πιο ωραίο γκολ της καριέρας μου»

Ο έμπειρος στόπερ της Βίντι, Ρολάντ Γιουχάζ, μίλησε για το αυριανό (22/08) ματς με την ΑΕΚ στην Ουγγαρία για τα play offs του Champions League.

Ο Ρολάντ Γιουχάζ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Βίντι στην συνέντευξη Τύπου της εντός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ για τα πλέι οφ του Champions League.

«Έχω καλές αναμνήσεις απέναντι σε ελληνικές ομάδες, σε πέντε παιχνίδια έχω πανηγυρίσει μόνο νίκες. Μάλιστα, όταν έπαιζα στην Άντερλεχτ είχα σκοράρει απέναντι στην ΑΕΚ και αυτό ήταν μάλλον το ομορφότερο τέρμα της καριέρας μου. Η ΑΕΚ έχει παρόμοιο στυλ παιχνιδιού με τη Λουντογκόρετς, η Μάλμε ήταν διαφορετική, έπαιζε πιο δυναμικά. Σέβομαι πολύ τους Έλληνες, όπως και οι συμπαίκτες μου. Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και είμαστε έτοιμοι πνευματικά. Αυτό ήταν το μυστικό της επιτυχίας μας μέχρι τώρα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο υψηλόσωμος Γιουχάζ είναι… βετεράνος των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων με την ΑΕΚ, καθώς ως στέλεχος της Άντερλεχτ συναντήθηκε τρεις φορές με τους Έλληνες (2006-07, 2010-11, 2011-12) και «μέτρησε» πέντε συμμετοχές εναντίον τους. Μάλιστα, στο 3-0 των Βέλγων του Ρομελού Λουκάκου απέναντι στην Ένωση τον Οκτώβριο του 2010 είχε σημειώσει ένα από τα λίγα ευρωπαϊκά τέρματα της καριέρας του, διαμορφώνοντας με ένα παράξενο τακουνάκι στο 75ο λεπτό το τελικό σκορ του αγώνα των Βρυξελλών για το Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ