Προβάδισμα – πρόκρισης για Αϊντχόφεν, όλα ανοιχτά στο Ερυθρός Αστέρας-Σάλτσμπουργκ

Προβάδισμα – πρόκρισης για Αϊντχόφεν, όλα ανοιχτά στο Ερυθρός Αστέρας-Σάλτσμπουργκ

Σπουδαία νίκη για την Αϊντχόφεν στο Μπορίσοβ κόντρα στην ΜΠΑΤΕ (3-2) που την φέρνει μια ανάσα από τους ομίλους του Champions League. Στην Αυστρία θα κριθεί η πρόκριση στο Ερυθρός Αστέρα - Σάλτσμπουργκ

Στο Μπόρισοβ, μόλις εννιά λεπτά μετά την σέντρα, ο Τουόμινεν άνοιξε το σκορ μετά τη σέντρα του Φιλίποβιτς από τα αριστερά και όλα έμοιαζαν ιδανικά για την ΜΠΑΤΕ κόντρα στην Αϊντχόφεν. Οι φιλοξενούμενοι όμως έφεραν το ματς στα ίσα μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Μπέρχβιν (χέρι του Μιλούνοβιτς) και ανέλαβε να εκτελέσει ο Περέιρο στο 35ο λεπτό για το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, στο 61ο λεπτό ο Ίρβινχ Λοσάνο με εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Σερμπίτσκι κι έδωσε το προβάδισμα στην Αϊντχόφεν (2-1).

Ωστόσο, οι Λευκορώσοι ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Αλεκσάντρ Χλεμπ. Ωστόσο η Αϊντχόφεν δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Ο Ανχελίνιο έκανε την σέντρα από τα αριστερά και ο Μάλεν στο 89ο λεπτό με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-3!

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΒ: Σερμπίτσκι, Φιλίποβιτς, Μιλούνοβιτς, Ρίος, Φιλιπένκο, Μπάγκα, Γιαμπλόνσκι, Ντραγκούν (65′ Χλεμπ), Ίβανιτς (81′ Βολόντκο), Στάσεβιτς, Τουόμινεν (60′ Σκάβις).

AΪΝΤΧΟΦΕΝ : Ζοέ, Ντούμφρις, Ανχελίνιο, Σάαμπ, Βίρχεφερ, Χέντριξ, Ροσάριο, Περέιρο Λόπεθ, Λοσάνο, Μπέργβιν, Ντε Γιόνγκ.

Ερυθρός Αστέρας  – Ζάλτσμπουργκ 0-0

Στο κεκλεισμένων των θυρών Ράικο Μίτιτς ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχθηκε τη Σάλτσμπουργκ με τις δύο ομάδες να κολλάνε στο 0-0 και την υπόθεση πρόκρισης να παρατείνεται για μία ακόμα εβδομάδα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Οι Σέρβοι ήταν πιο επικίνδυνοι και θα μπορούσαν να πάρουν την νίκη στην εκπνοή αν το σουτ του Στόικοβιτς είχε βρει στόχο. Όλα θα κριθούν στο Red Bull Arena.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπόριαν, Στόικοβιτς, Ρόντιτς, Σάβιτς, Ντεγκενέκ, Γιόβιτσιτς, Κρστιτσιτς, Ράντονιτς, Καφού, Μπεν, Στοϊλίκοβιτς.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Στάνκοβιτς, Ούλμερ, Λάινερ, Ραμάλιο Σίλβα, Πόνγκρατσιτς, Σαμασεκού, Βολφ, Αϊνταρά, Γιουνούζοβιτς, Νταμπούρ, Γιαμπό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ