Βιεϊρίνια : «Αν πάμε για το 0-0 στην Τούμπα, θα είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο»

Βιεϊρίνια : «Αν πάμε για το 0-0 στην Τούμπα, θα είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν ικανοποιημένος από το 1-1 στη Λισαβόνα, τόνισε όμως ότι αν πάει για το 0-0 η ομάδα του στη ρεβάνς, θα είναι πολύ μεγάλο ρίσκο.

Ο ΠΑΟΚ πήρε σπουδαίο αποτέλεσμα στο «Ντα Λουζ» και σε μια εβδομάδα θα κληθεί να υπερασπιστεί το 1-1 στην Τούμπα ώστε να καταφέρει να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions League.

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου», Αντελίνο Βιεϊρίνια εξέφρασε την ικανοποίησή του για το 1-1 μετά το παιχνίδι κάνοντας σαφές όμως ότι η ομάδα του θα πάει μόνο για τη νίκη στη ρεβάνς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου:

«Είδαμε το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής. Το έδωσε, τι να κάνουμε… Από εκεί και πέρα, ήταν δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε ότι έτσι θα ήταν έτσι. Η Μπενφίκα είναι μία ομάδα με πολύ μεγάλη εμπειρία στο Champions League. Θέλαμε τη νίκη, δεν μπορέσαμε να την πάρουμε, αλλά μία ισοπαλία με γκολ είναι καλή για εμάς».

Για το δεύτερο παιχνίδι και το σκορ: «Θέλουμε την πρόκριση στους ομίλους. Για εμάς δεν έχει σημασία το σκορ. Είναι σημαντικό το αποτέλεσμα. Έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε και μετά να σκεφτούμε και το παιχνίδι της Τούμπας. Ξέραμε ότι θα δεχθούμε πίεση και ότι θα ήταν δύσκολο να είχαμε τον έλεγχο για 90 λεπτά. Ήταν σημαντικό για εμάς, το να μην δεχθούμε γκολ. Δεν το καταφέραμε, ήρθε το πέναλτι, αλλά ήμασταν μετά καλύτεροι μετά και ευτυχώς ήρθε το γκολ».

Για τη σημασία του σημερινού αποτελέσματος: «Το 1-1 είναι καλό αποτέλεσμα για εμάς. Είμαστε μπροστά πλέον και πρέπει να σκεφτούμε ότι θα πάμε να πάρουμε το παιχνίδι. Αν πάμε για το 0-0 θα είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο. Θα πιέσουμε από την αρχή την Μπενφίκα όπως σήμερα».

Για το ματς με τον Αστέρα: «Υπάρχει και ο Αστέρας μπροστά μας… Είναι σημαντικό για εμάς. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη στο πρωτάθλημα. Έχουμε λίγες ημέρες για ξεκούραση και θα προετοιμαστούμε παράλληλα και για αυτό το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ