Sold out από σκάουτερ το Ντα Λουζ

Sold out από σκάουτερ το Ντα Λουζ

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Λισαβόνα απέναντι στην Μπενφίκα ήταν λογικό να κεντρίσει τα βλέμματα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, που έστειλαν τους σκάουτερ τους στο Ντα Λουζ.

Είναι γνωστό πως στην Μπενφίκα υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως οι Ρούμπεν Ντίας, Ζέντσον Φερνάντες, Άλεξ Γκριμάλντο, ωστόσο όσοι από τους σκάουτερ είδαν την αναμέτρηση, σίγουρα θα έβαλαν στο «μπλοκάκι» τους και παίκτες του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε πορτογαλικά ΜΜΕ στα επίσημα του Ντα Λουζ βρέθηκαν σκάουτερ από πλευράς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουότφορντ, Αϊντράχτ Φρανκφούρτης, Μπράιτον, Μονπελιέ, Μπάγερν Μονάχου και Σάουθαμπτον. Αυτές οι ομάδες είχαν στείλει επίσημο αίτημα στην Μπενφίκα, αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλοι που λειτούργησαν… ινκόγκνιτο, όπως αναφέρουν πήγες από την Πορτογαλία.

Είναι γνωστό πως υπάρχει ενδιαφέρον από την γαλλική αγορά για λογαριασμό του Αμρ Ουάρντα από την Ρεμς και πολλά γαλλικά ΜΜΕ συνδέουν την παρουσία της Μονπελιέ στο Ντα Λουζ για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ