Κούδας : «Φαβορί δεν υπάρχει, το έχουμε διαπιστώσει πολλές φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Κούδας : «Φαβορί δεν υπάρχει, το έχουμε διαπιστώσει πολλές φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Γιώργος Κούδας μιλώντας στο «Sport FM 94.6» τόνισε ότι φαβορί δεν υπάρχει στο ζευγάρι ΠΑΟΚ-Μπενφίκα, αλλά έχει πίστη στις δυνατότητες της ομάδας για πρόκριση στην «Τούμπα»

Μετά την χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στη Λισαβόνα με την Μπενφίκα και την πολύτιμη ισοπαλία που απέσπασε, ο παλαίμαχος άσος του «Δικέφαλου» Γιώργος Κούδας μίλησε στο «Sport Fm 94.6» για τις πιθανότητες πρόκρισης και όχι μόνο.

Ο Γιώργος Κούδας αρχικά τόνισε ότι φαβορί στο ζευγάρι ΠΑΟΚ-Μπενφίκα δεν υπάρχει, ωστόσο πιστεύει ότι τελικά ο «Δικέφαλος» θα τα καταφέρει τελικά και θα προκριθεί. Επίσης «αποθέωσε» τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τη δουλειά που έχει κάνει μέχρι τώρα στους «ασπρόμαυρους». Αναλυτικά ο παλαίμαχος του «Δικέφαλου» του Βορρά δήλωσε:

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι πλέον φαβορί: «Φαβορί δεν υπάρχει, το έχουμε διαπιστώσει πολλές φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε εμφάνιση σαν τα προηγούμενα ματς, αλλά ο αντίπαλος που είχε ήταν πολύ ποιοτικός. Πήρε όμως το αποτέλεσμα και τώρα θα δούμε αν στην Τούμπα η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει για να περάσει. Με τα στοιχεία που έχει δείξει, πιστεύω ότι μπορεί να το καταφέρει».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να χτίζει προσωπικότητα: «Από τη στιγμή που ήρθε ο Λουτσέσκου έχει δώσει στην ομάδα κάποια στοιχεία που με τον χρόνο τα βελτιώνει. Κάνει σωστή διαχείριση και χαίρομαι να βλέπω την ομάδα να παίζει. Είναι μια ομάδα που έχει αρχίσει να γίνεται ανταγωνιστική όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη».

Για τον Αμρ Ουάρντα: «Είναι πολύ χρήσιμος παίκτης και ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνει αυτό που έκανε χθες. Όποτε τον χρειαστεί είναι διαθέσιμος και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει και με άλλους παίκτες επί Λουτσέσκου».

Για τον Δημήτρη Πέλκα: «Ο Δημήτρης έχανε τον δρόμο του κάποιες φορές. Έχω μιλήσει μαζί του γιατί του φόρτωναν το βάρος της φανέλας με το 10. Εγώ όποτε μιλάμε του λέω ότι θα βάλει τη σφραγίδα του Πέλκα. Ούτε Κούδας, ούτε Πελέ, ούτε τίποτα. Πρέπει να βελτιώσεις κάποια πράγματα, να μην ψάχνεις πάντα τη δυσκολότερη ενέργεια και να ψάξεις περισσότερο πώς θα δημιουργήσεις το γκολ».

Για τις διαφορές της δικής του εποχής με τη σημερινή: «Όταν έχεις έναν Σαράφη και έναν Τερζανίδη να σου λένε “κάτσε, εμείς θα τρέξουμε”, ήταν ευκολότερο. Εγώ δεν έτρεχα όσο ο Πέλκας. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και γι’ αυτό ξαναλέω ότι η διαχείριση της ομάδας είναι πολύ σημαντική».

Για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια: «Είναι εκπληκτικός παίκτης και αυτό που είναι να κάνει, θα το κάνει ακόμα και αν παίζει ως αριστερός μπακ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ