Εκανε το πρώτο βήμα ο Αγιαξ, όλα ανοιχτά στο Γιουνγκ Μπόις – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Εκανε το πρώτο βήμα ο Αγιαξ, όλα ανοιχτά στο Γιουνγκ Μπόις – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ο Αίαντας κέρδισε με 3-1 τη Ντιναμό Κιέβου και έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους – Ισόπαλο 1-1 το Γιουνγκ Μπόις – Ντιναμό Ζάγκρεμπ και όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό της Κροατίας.

Μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους του Champions League απέκτησε ο Αγιαξ, μετά την εντός έδρας νίκη του επί της Ντιναμό Κιέβου με 3-1. Οι Ολλανδοί ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 2’ λεπτό της αναμέτρησης με γκολ του Φαν Ντε Μπέεκ. Οι Ουκρανοί αντέδρασαν γρήγορα και στο 16’ ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Κετζιούρα. Η χαρά των Ουκρανών δεν κράτησε για πολύ, καθώς στο 35’ ο Αγιαξ σκόραρε δεύτερο γκολ με τον Ζιγιέχ και 43’ έκανε το 3-1 με τον Τάντιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αίαντας κράτησε το υπέρ του σκορ και πλέον βρίσκεται το ενάμιση πόδι στους ομίλους.

Οι συνθέσεις:

ΑΓΙΑΞ (4-2-3-1): Ονανά, Μαζραουί, Ντε Λιχτ, Μπλιντ, Ταγλιαφίκο, Φαν ντε Μπέεκ (87′ Ντε Βιτ), Σένε, Ντε Γιονγκ, Ζιγιές, Χούντελααρ, Τάντιτς.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (4-3-3): Μπόικο, Κετζιόρα, Μπούρντα, Καντάρ, Πίβαριτς, Χάρμας (46′ Σεπέλιεβ), Σιντόρτσουκ (77′ Τσε Τσε), Μπουγιάλσκι, Τσιχάνκοβ, Μπεσέντιν, Βέρμπιτς.

Δείτε τα γκολ:

Στο άλλο ματς της βραδιάς που διεξήχθη στη Βέρνη, Γιουνγκ Μπόις και Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήρθαν ισόπαλοι 1-1. Οι Ελβετοί άνοιξαν το σκορ στο 2’ με τον Κέβιν Εμπαμπού και οι Κροάτες ισοφάρισαν σε 1-1 στο 40’ με τον Μίσλαβ Όρσιτς. Οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς, που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο Ζάγκρεμπ.

Οι συνθέσεις:

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ (4-4-2): Φον Μπάλμος, Φον Μπέργκεν, Μπενίτο, Εμπαμπού, Βίτριχ, Σουλεϊμάνι, Σανόγκο, Ενγκαμαλού (81′ Ενσαμέ), Σόου, Χοαρού, Φάσναχτ (70′ Εμπίσχερ).

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (4-1-4-1): Ζάγκορατς, Λέοβατς, Κατρίν, Ντιλαβέρ, Αντέμι, Χαΐροβιτς (83′ Καντζιόρ), Στογιάνοβιτς, Γκόγιακ, Ντάνιελ Όλμο (86′ Σούνιτς), Γκραβράνοβιτς (74′ Μπούντιμιρ), Όρτσιτς.

Δείτε τα γκολ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ