Αναχώρησε για Σκωτία ο Παναθηναϊκός (pics)

Αναχώρησε για Σκωτία ο Παναθηναϊκός (pics)

Ο Παναθηναϊκός «πέταξε» για την Γλασκώβη όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρέιντζερς στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στο αεροπλάνο με προορισμό την Σκωτία και συγκεκριμένα την Γλασκώβη μπήκε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τη Ρέιντζερς (22/7) στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League.

Ο Ρουί Βιτόρια έχει πάρει μαζί του τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Λαφόν, Τουμπά, Κυριακόπουλος και Τσιριβέγια, ενώ εκτός είναι ο Μλαντένοβιτς που εκτίει την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Λαφόν, Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης,Τουμπά, Πάλμερ – Μπράουν, Ίνγκασον,Γεντβάι , Κώτσιρας , Κυριακόπουλος, Τσιριβέγια, Σιώπης, Τετέ, Μπακασέτας, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Πελίστρι, Μπρέγκου, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Σφιντέρσκι, Γερεμέγεφ

Δείτε εικόνες από την αναχώρηση:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ